NPO2 overdag ingeruimd voor slotdag Nijmeegse Vierdaagse

dionne staxHet zit er bijna op voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Na twee snikhete dagen hopen tienduizenden lopers vandaag de Via Gladiola te bereiken. De publieke omroep heeft NPO2 ingeruimd voor een verslag van de laatste dag van de Vierdaagse, waarbij Dionne Stax, Fons de Poel en Harm Edens de presentatie voor hun rekening nemen.

Fons de Poel ontvangt gasten en er wordt geschakeld met Dionne Stax ‘in de koers’ (zij loopt voor de achtste keer mee) en met Harm Edens die ’s morgens bij de start staat en ’s middags de wandelaars onthaalt op de Via Gladiola. Verslaggevers langs de route maken reportages over onder meer de talloze vrijwilligers, de pleisterplaatsen en de horeca langs het parcours. Vanzelfsprekend wordt uitgebreid teruggekeken op de lange geschiedenis van het evenement dat ooit begon als een vierdaagse mars voor militairen.

De uitzending op NPO2 is een samenwerking tussen NOS, KRO-NCRV en Omroep Gelderland, zoals de Staatssecretaris het graag mag zien.

De 100ste Vierdaagse, 7.00 uur, NOS (NPO2)
Het Gevoel van de Vierdaagse, 19.00 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Zie ook:
- Fons de Poel: Nederland heeft Nijmeegse Vierdaagse nodig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>