Herken de Homo in Nederland van start

Fiona HeringDe ster van Fiona Hering is snel reizende. Lange tijd waren alleen haar schrijfsels voor De Telegraaf gemeengoed, maar sinds de vrolijke babbelaarster minstens eens per week aanschuift bij RTL Boulevard, groeit haar populariteit snel.

Reden genoeg om Hering een eigen programma te geven in de vorm van Herken de homo. De Amerikaanse versie was een regelrechte kijkcijferhit en hier zou zomaar hetzelfde kunnen gebeuren. Een meisje wordt enige weken in een luxe resort opgesloten met een groep mannen. Een aantal van hen is hetero, een groter deel is homo. Aan de jongedame de taak om de homo’s er uit te vissen om zo veel geld te winnen. Blijft er uiteindelijk toch een homo over, dan wint hij de bom duiten.

In de Veronica-gids zegt Hering over deze show: "Een voorwaarde was wel dat mijn vrienden het goed zouden vinden dat ik doe. Want in de modewereld is bijna iedereen gay. Maar dit is me op het lijf geschreven. En het is geweldig, dat nu ook m’n schoenen in beeld komen. Ik heb heel wat gorgeous exemplaren!"

Insiders beweren dat homokenner pur sang Fiona zelf ook moeite had de juiste exemplaren er tussenuit te vissen.

Herken de homo, 20.30 uur op RTL 5

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Herken de Homo in Nederland van start

  1. Pingback: RTL 5 komt terug met Herken de Homo | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>