RTL 5 komt terug met Herken de Homo

Weten we het nog? In 2005 maakte RTL 5 het programma Herken de Homo, gepresenteerd door Fiona Hering. Een meisje werd in een luxe oord gestopt met allemaal mannen, aan haar de taak om de homo’s van de hetero’s te onderscheiden. Herken de Homo verdween vervolgens in de omroeparchieven, maar de programmatitel duikt in januari weer op.

Het gaat om de Britse versie die eigenlijk Playing it Straight heet.

“Een knappe Britse meid verblijft in Spanje met twintig mooie vrijgezelle mannen. Maar schijn bedriegt, want niet alle mannen zijn hetero. Als ze na de wekelijkse wegstemrondes overblijft met een straight guy, winnen ze samen de hoofdprijs.”

Herken de Homo wordt geplaatst op de maandagavond waar nu America’s Next Top Model werd uitgezonden en eerder dit seizoen Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde.

Zie ook:
- Herken de Homo in Nederland van start

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 5 komt terug met Herken de Homo

  1. Zayn

    In 2005 was het leuk maar miste de edge. En Fiona Hering was echt slechte keus als presentatrice. Ben hiet wel benieuwd naar.

      /   Reply  / 
  2. peter gielen

    echt een programma, nog te onnozel om naar te kijken.
    welke gek verzind zulk soort programma’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>