Transfer Bridget Maasland naar SBS 6 definitief

Bridget Maasland verlaat de RTL-familie. Vanaf september gaat ze aan de slag bij SBS 6, primeurt RTL Boulevard. De transfer hangt al geruime tijd in de lucht; niet alleen gaat het gerucht dat Maasland achter de desk van SBS Shownieuws gaat staan, de presentatrice laat zich in interviews meermalen ontvallen klaar te zijn bij RTL 5. Bij SBS 6 krijgt Bridget grote showprogramma’s, zo meldt RTL Boulevard, waarna ze op het aanbod is ingegaan.

Volgens showbizzdeskundige Albert Verlinde is het overigens nog steeds niet zeker dat Maasland ook de concurrent Shownieuws voor haar rekening gaat nemen. “Topvrouw Georgette Schlick zegt dat SBS niet te veel op de anderen wil lijken, dus dat zal toch niet? Nee, natuurlijk gaat Bridget dat wel doen”, voorspelt hij lachend. Volgens Verlinde lagen er binnen RTL geen kansen voor Maasland op het gebied van (groot) amusement.

RTL Boulevard meldt dat ook Eddy Zoëy in gesprek zou zijn met de SBS-groep. Hij werd op een zijspoor gezet doordat Expeditie Robinson naar Dennis Weening is gegaan. Zoëy werd eerder door het programma in verband gebracht met de terugkeer van Prijzenslag op televisie.

Zie ook:
- Brengt Eddy Zoëy Prijzenslag terug op de buis?
- Bridget Maasland spreekt transfer SBS Shownieuws tegen
- Gerucht: Bridget Maasland naar SBS Shownieuws
- Talpa brengt Lekker Slim terug op tv
- RTL 5-baas vindt thuiszittende presentatoren ‘een ding’
- Bridget: Op de reservebank geen onwil van RTL
- Bridget Maasland raakt uitgekeken op RTL 5

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Transfer Bridget Maasland naar SBS 6 definitief

 1. Jaap

  Ik zeg Shownieuws, presenteren dan wel niet als deskundige. Daarnaast wellicht een herstart van een Big Brother of Secret Story achtig programma? Bridget heeft eerder al bewezen dat prima aan te kunnen. Ik zie haar niet in het grootse weekend amusement staan.

    /   Reply  / 
 2. Martijn

  Dat Eddy ook de overstap gaat maken lijkt me een kwestie van tijd. Hij is al tijden negatief over zijn huidige werkgever (met name op zijn twitter). Ik geef hem overigens groot gelijk. Hoe ze hem daar behandeld hebben kan echt niet!

    /   Reply  / 
 3. Tim

  Bridget stapt al wéér over. Meestal geen goed teken; ze heeft veel kansen gehad, maar zichzelf niet populair weten te maken. Ik geef haar niet veel kans.
  Zoëy heeft al meer kans, maar het imago van SBS ga je niet veranderen met mensen zoals Zoëy en Maasland.

    /   Reply  / 
 4. Martijn

  Eddy Zoey is ook al rond zie ik:-) Beide gefeliciteerd! Ze hebben in iedergeval veel vertrouwen van de programmadirecteur. Beide hebben bij rtl5 in mijn ogen te weinig kunnen doen met hun talent.

    /   Reply  / 
 5. elwin

  Eddy Zoey gaat ook naar SBS6; bevestigd hij zelf op twitter!

    /   Reply  / 
 6. Levi

  Mooie kansen voor Bridget en waarschijnlijk ook voor Eddy Zoey. Stom dat RTL5 hen heeft laten lopen en met name Zoey weghalen bij Expeditie Robinson is echt schandelijk.

  Wel vraag ik mij af of dit wel gaat uitpakken op het huidige SBS6. Ik denk zelf dat het pas aanslaat onder een nieuwe naam. De term SBS6 is te besmet.

    /   Reply  / 
 7. Stefan

  Twee goede nieuwe gezichten voor SBS6, kwestie nu van de juiste programma’s zoeken.

  Ik had Bridget graag als presentatrice van RTL Boulevard gezien.

  RTL Boulevard loopt aardig leeg, maar heb er vertrouwen in dat ze daar ook weer leuke mensen neerzetten. Colin is bijv. echt een aanwinst voor het programma!

    /   Reply  / 
 8. Fred

  Helemaal geen goede zet! Het lijkt erop dat SBS6 een kopie van Talpa moet worden met allemaal “hoogstaande” RTL4-achtige programma’s. De geschiedenis heeft toch wel uitgewezen dat dit niet werkt in Nederland? SBS6 moet terug naar de basis met volks-amusement als Sterren dansen op het ijs (met Gerard Joling) en spraakmakende programma’s als Breekijzen. Bridget past helemaal niet in het SBS-plaatje. Eddy zou nog kunnen.

    /   Reply  / 
 9. StefanXVI

  Wat mij meer bezighoud: wie gaat haar plek opvullen bij Boulevard? Erik de Zwart is een tijdje terug gelukkig al geloosd, dus naast Bridget is er nu alleen nog Jeroen Kijk in de Vegte als vervanger van Albert. Ik zou Pauline Wingelaar en Gigi Ravelli wel eens willen zien. Of, maar dat is waarschijnlijk een beetje onrealistisch, Sylvie van der Vaart.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>