RTL 5 zet Patty Brard ook in bij Wie Is de Reisleider?

Patty Brard is binnenkort niet alleen te zien met Echte Meisjes op de Prairie, RTL 5 zet de diva ook in bij Wie Is de Reisleider. De programmamaker laat op social media weten in India te zijn, enkele toeristen weten via twitter te melden dat ze daar is neergestreken voor Wie Is de Reisleider. Eerder kwamen de namen van Charly Luske en Yes-R al naar buiten voor het derde seizoen, dat zich afspeelt in India en Mexico.

Brard kwam zondag terug van drie weken Utah, waar de Eyeworks-show Echte Meisjes op de Prairie werd opgenomen. Al na twee dagen stapte ze weer in het vliegtuig om naar India te vliegen. “Ok! D’r zit een luchtje aan, maar tot nu toe heb ik het (weer) HEUL erg naar mijn zin in India! Namasteeeeeeeeee!”, laat ze weten. “Morgenochtend vroeg Taj Mahalllllll……hoe fijn kan je leven zijn? Volgende week di thuis en daar blijf ik voorlopig ook!”

Dat Patty weer volop in the picture is bij RTL, komt volgens eigen zeggen door haar schoonspringavontuur in Sterren Springen op Zaterdag. “De kansen die ik nu bij RTL krijg, vloeien voort uit dat programma”, vertelt ze aan Story. “En dat is mooi, want ik begon me alweer zorgen te maken: hoe moest ik nú weer de eindjes aan elkaar knopen?”

De samenwerking met RTL is op projectbasis, zoals Diva’s Draaien Door vorig jaar ook al werd gemaakt. “Vragen ze je voor een kleine serie programma’s, dan mag je al blij zijn. En dat is jammer, ook al omdat je tegenwoordig niet meer aan een show kunt bouwen. Je moet meteen scoren. Anders lig je eruit. Ik ben onderhand weer toe aan een programma, dat op mijn lijf is geschreven. Ik moet uitkijken dat ik niet alleen als deelnemer of kandidaat opdraaf.”

Zie ook:
- Patty Brard terug naar RTL 5 voor Echte Meisjes 3
- Michella ‘wat een ellende’ Kox in Echte Meisjes op de Prairie
- Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen
- Wie Is de Reisleider? strikt Charly Luske

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 5 zet Patty Brard ook in bij Wie Is de Reisleider?

  1. Michel

    Een programma ala Brard gaat extreem zou ook goed staan op RTL5. Met Lieke of Froukje of een nieuwe presentatrice.

      /   Reply  / 
  2. edward

    denk dat brad goed bij rtl veral bij rtl 5 zijn genoeg programma’ die zij zou kunnen doen

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Do ook reisleider voor RTL 5 | Zappen

  4. Pingback: Wie Is de Reisleider? met Julius Jaspers en Fred van Leer | Zappen

  5. Pingback: Diva’s in derde seizoen Wie Is de Reisleider? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>