Diva’s in derde seizoen Wie Is de Reisleider?


Wat na twee seizoenen van Wie Is de Reisleider? wel duidelijk is: hoe groter de diva, hoe leuker het programma. Dus heeft RTL 5 heel wat showbizzpoezen weten over te halen om rond te rijden in een touringcar. Jawel, vanaf vanavond gaan onder andere Patty Brard, Fred van Leer en Julius Jaspers aan de slag als reisleider.

De drie compleet verschillende types Fred, Yes-R en Julius Jaspers gaan het kleurrijke en muzikale Mexico en Guatamala verkennen. Met vlaggetje en blauw stokpaard in de hand, proberen ze als geleerde herders een kudde van 23 man bij elkaar te houden. Ze gaan langs de eeuwen ouden Maya tempels, doen hun uiterste best om salsa onder de knie te krijgen en krijgen onverwachts bezoek van een tarantula in de Guatemalteekse jungle.

Do, Patty en Charly maken een memorabele rondreis dwars door schitterend India. Met zestien reizigers én een geit is het voor de onervaren reisleiders alles behalve een relaxte vakantie. De tocht voert langs de culturele hoogtepunten van India: de Taj Mahal, de paleizen van de Maharadja en de heilige rivier de Ganges. En vanzelfsprekend ontbreekt de bommetjeswedstrijd in het hotelzwembad niet.

“Als reisleider moet je van alles weten, dus ik had me goed voorbereid”, vertelt Patty in Spits. “Zo had ik me ontzettend goed ingelezen want ik dacht: jullie gaan mij er niet op betrappen dat ik niet weet waar de derde steen van de Taj Mahal vandaan komt, bij wijze van spreken. Daar schrokken ze wel van want dát hadden ze van mij niet verwacht! Dat vind ik ook het leukste aan dit programma, dat hun beeld van mij niet klopt met hun verwachting. Zij dachten dat ik alleen maar druk en hysterisch zou zijn, maar ik ben juist heel geïnteresseerd in dingen. Ik heb ook een andere kant. Ik lees ook wel eens een boek, maar dat sneuvelt op tv vaak in de montage want dat is nou eenmaal geen leuke televisie.”

Wie Is de Reisleider, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- Patty Brard het liefst onder de pannen bij SBS 6
- Wie Is de Reisleider? met Julius Jaspers en Fred van Leer
- Do ook reisleider voor RTL 5
- RTL 5 zet Patty Brard ook in bij Wie Is de Reisleider?
- Wie Is de Reisleider? strikt Charly Luske

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>