Patty Brard met Echte Homo’s en Meisjes op de Prairie

De opnames van Echte Meisjes op de Prairie zijn alweer een tijdje achter de rug en al een tijdje zingt het gerucht rond dat er niet alleen meisjes meedoen aan deze reality-serie. Wat blijkt? Onder de tien kandidaten bevinden zich ook een aantal homo’s die zichzelf in het wilde westen waar moeten maken. Dat verklaart ook meteen waarom Patty Brard is gevraagd als presentatrice. Afkomstig uit Papua Nieuw-Guinea heeft ze misschien enige affiniteit met de prairie, maar ze geldt natuurlijk ook als een homomoeder van Nederland.

De gays uit Echte Meisjes op de Prairie zijn wederom allemaal afkomstig uit andere reality-series van RTL 5.

Zo is daar Gio, die via X Cherso een plekje wist te bemachtigen in de laatste serie van Oh Oh Cherso. Uit de Gouden Kooi is Ricardo vastgelegd. Hij was de avondbutler in de villa en leidt ook een bestaan als doorbitch Rachel O’Neill. Dan is er nog de relatief onbekende Bram, het neefje van Barbie die in haar eigen soaps zo nu en dan in beeld kwam. Ook zouden er kandidaten uit Oh Oh Europa zijn benaderd voor Echte Meisjes op de Prairie.

RTL 5 komt in het voorjaar van 2013 met Echte Meisjes op de Prairie, de opvolger van de jungle en ‘op zoek naar zichzelf’. Eerder lekte al uit dat ook Michella Kox (Dames in de Dop, Echte Meisjes in de Jungle) één van de kandidaten is.

Zie ook:
- Patty Brard terug naar RTL 5 voor Echte Meisjes 3
- Michella ‘wat een ellende’ Kox in Echte Meisjes op de Prairie
- Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen
- RTL 5 zet Patty Brard ook in bij Wie Is de Reisleider?

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Patty Brard met Echte Homo’s en Meisjes op de Prairie

  1. Robin

    Ojee.. krijgen we weer van die stereotype nichten :S

      /   Reply  / 
  2. Koehoen

    Oh nee, dat meen je niet.. Ben zelf ook homo, maar helemaal geen voorstander van dit soort dingen. Die nichten die het hele homo-zijn compleet voor schut zetten.

      /   Reply  / 
  3. RJ

    Wat heeft een prairie in vredesnaam met Papua Nieuw-Guinea te maken? Heeft de schrijver van dit artikel wel enig idee wat een prairie is???

      /   Reply  / 
  4. Maarten

    Kan. Niet. Wachten.
    Hilarisch.

      /   Reply  / 
  5. Maurice

    Michella doet ook mee!!? Geweldig!!! :D

      /   Reply  / 
  6. Martijn

    Echte meisjes in de jungle was echt een verademing! De 2de reeks daarintegen kon me totaal niet boeien. Ik hoop dat het weer meer zoals in de eerste reeks gaat worden, maar daar heb ik wel vertrouwen in als ik dit lees.

      /   Reply  / 
  7. vinn

    Mika en Martijn hadden er echt in moeten zitten! Die hadden het hilarisch kunnen maken!
    Die ricardo is ook geniaal! En Bram vond ik dan niet totaal een relnicht in Barbies.. Dus miss is dat wel weer goed voor een geen ster beeld te willen neerzetten.
    Hoop zelf dat Jill en Kelly erook inzetten en Kiki en die 2e barbie uit sterretjes show. Als er weer modellen inzitten dan graag Lianne, Desi, Jennifer of Maj-britt

      /   Reply  / 
  8. Koend Jager

    Patty komt helemaal niet uit Papua Nieuw Guinea; PNG was Australisch en werd in 1975 zelstandig.
    Ze is geboren in Manokwari; in voomalig. Nederl. Nieuw Guina, het huidige West Papua en met de provinsie Papua het meest oosteijke deel van Indonesië.

      /   Reply  / 
  9. Floris van Markus

    Ik hoop echt dat deze mensen er in zitten
    Linsey van dames in de dop 3
    Alix van Benelux next top model
    Rowana van Oh Oh Europa
    Natasia van de Gouden kooi
    Priscilla van Beaty en the nerd en titel verdediger echte meisjes
    Desiree Beauty and the nerd 3

      /   Reply  / 
  10. Onno

    Helaas weet ik uit betrouwbare bronnen dat priscilla niet weer mee doet om haar titel te verdedigen, vond dat een sympathieke dame, jammer hoor!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>