Miss Montreal: Ik zou voor Anouk kiezen bij The Voice

miss-montreal-haarMiss Montreal en Anouk zijn vandaag bekendgemaakt als de nieuwe coaches bij The Voice of Holland. Miss Montreal vindt dat een hele eer, toch doet zij een opvallende uitspraak. Want als zij kandidaat zou zijn, zou ze niet voor zichzelf kiezen als coach maar voor Anouk. “Zij is toch de leermeester van het land als het op soul en rock aankomt. Dat is gewoon heel tof.”

Sanne Hans, zoals Miss Montreal in het echt heet, heeft niet meteen ‘ja’ gezegd op de uitnodiging. “Ik wil wel blijven doen wat ik doe, veel live spelen. Maar dit komt allemaal net uit”, vertelt ze aan Gijs Staverman op Radio 2.

En Sanne blijkt ook niet ongevoelig voor de komst van Anouk. “Dat is zo’n ontzettende eer! Stel ik zou het niet doen, en ik zit op de bank te kijken en zie iemand anders in mijn stoel zitten, dan heb ik spijt.”

Dat heel wat kandidaten voor Anouk zullen kiezen, is Sanne dus niet ontgaan. Maar ze denkt zelf ook heel wat zieltjes te winnen. “Iedereen weet wie ik ben, what you see is what you get. Als je slim bent, kies je voor mij, ik ben nooit anders en altijd eerlijk, en ook wel lief.”

Zie ook:
- Anouk eindelijk in The Voice of Holland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Miss Montreal: Ik zou voor Anouk kiezen bij The Voice

  1. Marian

    Gaaf dat Anouk erbij komt zitten; altijd interessante t.v.!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>