Cliffhanger GTST niet zo spannend als vorig jaar

gtst sjors bingGoede Tijden Slechte Tijden sluit vanavond het seizoen af met de zorgvuldig opgebouwde cliffhanger. Vorig jaar zijn we enorm verwend met de gesaboteerde parachutesprong, waardoor de kijker heel de zomer zich kon afvragen wie zich toch te pletter had gesprongen. De cliffhanger van 2014 lijkt nog niet eens half zo spannend te worden.

Net als twee jaar geleden is er niet één grote cliffhanger, maar meerdere verhaallijnen met elk een eigen climax. Daar is deze week al naar toegewerkt. Gisteren zei Maxime bijvoorbeeld eindelijk dat zij de biologische moeder is van Vincent. En was te zien dat Sjors is vastgebonden aan een trappetje in snel stijgend water. Uit de door RTL verstrekte cliffhangerfoto is al duidelijk, dat Bing haar uiteindelijk probeert te redden. Wat waarschijnlijk wel op tijd is.

Het meest onvoorspelbaar aan de aflevering vanavond, is het lijntje met Lorena. Zij probeert Ludo te chanteren, Ludo heeft daar een van zijn mannetjes opgezet. En nu de zakenmagnaat zijn handen vol heeft aan de crisis binnen zijn eigen familie, is het afwachten in hoeverre zijn hulp carte blanche heeft gekregen om de chanteuse aan te pakken.

Overigens kunnen de fans van GTST nu al uitkijken naar een volgende cliff, want al vroeg in het nieuwe seizoen wordt de 5000ste aflevering bereikt. En we weten inmiddels dat bij elke 500ste aflevering flink wordt uitgepakt!

Zie ook:
- Toprak Yalçiner kiest voor vertrek uit GTST
- Dave Mantel vertrekt uit GTST
- Zomercliff GTST: Sjors vastgebonden in water gedumpt
- Toprak: Grote verrassing voor Nuran in GTST
- Peter Faber in GTST; oude vlam Maxime?
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>