Bartho Braat: Ik ben nog lang niet weg bij GTST

bartho braat Bartho Braat spreekt de geruchten tegen dat hij Goede Tijden Slechte Tijden gaat verlaten. De vertolker van Jef Alberts verklaart tegenover SBS Shownieuws dat hij ‘nog lang niet weg is’. Toch ontkent hij ook niet keihard, dat hij vertrekt, zoals het verhaal in april in Weekend ging.

“Ik zou niet weten waar de geruchten vandaankomen. Kijk, van de zomer wordt ik 65, mensen denken misschien dat ik dan met pensioen ga. En van het een komt het ander”, aldus Bartho.

Dit najaar staat hij wel op de planken in een voorstelling met Arijan van Bavel. Daarover zegt hij: “Ik heb er altijd toneel naast gedaan, dat begint meer te worden. Maar het komt er allemaal wel bij. Goede Tijden is nog niet weg, hoor!”

De acteur zegt nog altijd te genieten van de draaidagen op de set en de verhaallijnen van Jef. “Elke week speel je wat anders.” De laatste jaren is de rol van Jef Alberts overigens sterk verkleind, een soort edelfigurant met eens per jaar een grotere verhaallijn.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bartho Braat: Ik ben nog lang niet weg bij GTST

  1. Jeroen

    Maar dit nieuws is toch allang en breed bevestigd door GTST/RTL? Gaan we nu een spelletje spelen? Dat het een onverwachts moment is hebben ze al wel aangegeven..

      /   Reply  / 
    1. GTST Rules

      Jeroen, het is nog steeds niet officieel bevestigd door RTL of Endemol ;)
      Iedereen heeft klakkeloos Prive/Metro overgenomen, maar ergens zal er wel een kern van waarheid inzitten. Maar ik gok dat hij rond maart 2016 uit de serie zou gaan. Wanneer hij zelfs 25 jaar in de serie zit.

        /   Reply  / 
  2. Erik

    Laat Jef lekker verhuizen of reizen en laat hem een paar keer per jaar een paar weken een verhaallijntje doen. Kan ‘ie de laatste jaren van z’n werkzame leven nog wat anders doen en je behoudt een vertrouwd gezicht voor GTST.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>