‘Bianca’s dood houdt GTST fris en spannend’

elvira out cynthia abmaDe exit van Elvira Out in Goede Tijden Slechte Tijden lijkt pure pech voor de actrice: er moest een karakter sneuvelen. Dat blijkt uit een interview met scenarioschrijver Rohan Gottschalk in het AD. “Het klinkt hard, maar een serie moet wel leven. Dat houdt het fris en spannend.”

Maandag komt al naar buiten dat Elvira de soap moet verlaten, ze vertelt in RTL Boulevard dat dit onvrijwillig is geweest. Gottschalk beaamt dat. “En het had helemaal niets te maken met Elvira de actrice, maar ik wil een andere kant op met het gezin Bouwhuis. En daarom keert Babette van Veen ook terug.” Babette vertolkt de rol van Linda Dekker, die platzak is en daarom terugkeert naar Meerdijk. Met haar zoon Rover.

Stort Linda zich dus op weduwnaar Anton Bouwhuis, en aast ze op beautysalon Bianca’s? Of gaat Linda een andere rol vervullen in de soap? Ze maakt op maandag 29 juni haar rentree.

Zie ook:
- Vertrek Elvira Out uit GTST niet vrijwillig
- Bianca Bouwhuis weg uit Goede Tijden Slechte Tijden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>