Meer comeback-geruchten: Zoon Jef Alberts terug in GTST?

remco terhost bennie den haanHet aanstaande jubileumjaar van Goede Tijden Slechte Tijden lijkt er eentje te worden met veel comebacks. Vlak voor het einde van het 24ste seizoen was al te zien hoe Linda Dekker weer in Meerdijk neerstreek en na de zomer komen er nog meer oude bekenden terug, zo lijkt het althans. Want naast Bings draagmoeder Monica zwellen de geruchten aan dat Bennie den Haan terugkeert als Remco Terhorst, de zoon van Jef.

Remco is al in 1994 te zien in GTST en keert in 2002 voor een half jaar terug. In die periode raakt Remco zwaargewond, hij vertrekt naar Amerika om daar te revalideren. En dat is meteen het laatste wat we van Remco hebben gehoord.

Deze zomer houdt RTL de GTST-kijker zoet met een online spelletje waarmee de cliffhanger van dit seizoen ontrafeld moet worden. Onderdeel van het spelletje is ook een unieke plattegrond van Meerdijk, het fictieve soapplaatsje dat ergens in Nederland zou moeten leggen. Daar wordt nu ook een referentie gemaakt aan Remco.

remco terhost “Hier was Remco, de zoon van Jef, nog lief en klein. Inmiddels woont hij alweer geruime tijd in Amerika. Wordt het niet weer eens tijd voor een reünie van vader en zoon in Meerdijk?”, valt te lezen bij een babyfoto.

Fans van de serie zijn meteen gaan speuren, want het is vrijwel nooit toevallig dat RTL een schim uit het verleden oprakelt. Inmiddels gonst het van de geruchten, want acteur Bennie den Haan is op Facebook onlangs vrienden is geworden met mensen van achter de schermen bij GTST. Tel daarbij op dat Bartho Braat in april nog zinspeelde op een exit van zijn alter ego Jef Alberts. Er is weinig fantasie voor nodig om te bedenken dat Jef dan opgehaald gaat worden door zijn zoon Remco.

Bij Amerikaanse soaps is het niet ongebruikelijk om een jubileumjaar te vieren met de terugkeer van oud-gedienden. Het is nog even afwachten of RTL die lijn daadwerkelijk volgt.

Zie ook:
- GTST-gerucht: Bing ziet draagmoeder Monica terug
- Babette van Veen: Scherpe kantjes van Linda Dekker af

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meer comeback-geruchten: Zoon Jef Alberts terug in GTST?

  1. gor

    Bartho Braat zei laatst dat hij nog lang niet uit gtst gaat.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>