Over de Vloer-gate deel zoveel

Het is om moe van te worden, al die relletjes van Over de Vloer die in de media worden uitgevochten. Eerst moet er een zak met geld op tafel komen voor deel 2, vervolgens maken de twee diva's elkaar uit voor rotte vis in de media en moet John de Mol de boel sussen. En nu is er weer vermeende werkweigering van Gerard Joling. Die kwam niet opdagen bij de opnames voor het derde seizoen en dat komt Tien de strot uit. In RTL Boulevard is gemeld dat juridische stappen mogelijk het gevolg zijn.

Telkens is het storm in een glas water en ook nu laat de oorzaak van de problemen zich niet moeilijk raden; Joling heeft teveel hooi op zijn vork genomen met de presentatie van Sterren dansen op het IJs, Shownieuws en de promotie van zijn nieuw te verschijnen cd.

Ondertussen wordt achter de schermen al weer onderhandeld over een nieuw programma. Volgens Evert Santegoeds gaat Joling samen met de kersverse SBS-ster Patty Brard een entertainend programma op de zaterdagavond brengen. Maar eerst Over de Vloer deel 3 even afronden. Want laten we wel wezen: dat derde seizoen komt er gewoon, dit relletje is gewoon weer een publiciteitsstunt.

Zie ook:
- Gerard Joling wil Het Glas is Halfvol van de buis
- Joling & Gordon Over de Vloer stopt na derde seizoen
- Ruzie Geer en Goor storm in glas water
- Gerard en Gordon zien op tegen nieuwe reeks Over De Vloer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>