Gerard Joling wil Het Glas is Halfvol van de buis

Als het aan Gerard Joling ligt, zendt Tien niet meer een nieuwe aflevering uit van Het Glas is Halfvol. De zanger/presentator vindt het programma 'een schande voor de Nederlandse televisie', zegt hij in Spits. "Ik ken Bonnie St Claire persoonlijk goed. Het is vreselijk om te zien hoe Viola haar en plein publique dronken voert. Ze is ontzettend berekenend, zich zeer bewust van de camera. Ze is zo vals, zo oneerlijk, zo onecht, zo gemaakt, die verdient echt een pak voor d'r bips!"

In de reality-soap rondom de Hotel Big Brother-vriendinnen is te zien hoe ze wekelijks twee party's bezoeken en daar wat glaasjes alcohol nuttigen en netwerken cq lol trappen. Vaak wordt er in de limousine op weg naar een feestje al flink ingedronken, op het partijtje zelf worden de nodige alcoholische consumpties achterover geslagen.

Gerard in Spits: "Bonnie moet er eigenlijk vandaag nog mee stoppen, anders stuur ik de politie er op af. Dan krijgt ze van mij wel d'r gage. (…) Ik vind het een schande. Met alle respect voor John de Mol en Talpa, maar dit is puur mensen slopen."

Ik heb er een hard hoofd in dat de soap vroegtijdig stopt. Eerder deed Bonnie wel een poging omdat de nadruk teveel op het drinken zou liggen, maar ze zwichtte uiteindelijk waarna het programma gewoon op de buis kwam. Een tweede seizoen lijkt er evengoed niet in te zitten, want Het Glas is Halfvol trekt niet bijzonder veel kijkers.

Zie ook:
- Nu al legendarisch: borrelen met Bonnie en Viola
- Bonnie dreigt met staken borrelshow

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gerard Joling wil Het Glas is Halfvol van de buis

  1. ROb

    @ Robin ( Erwin ): Het is grappig om te zien hoe je je eigen site promoot onder een andere naam en net doet alsof je gewoon een bezoeker van TVCourant bent.. Erwin heet je toch?

    maar ff on-topic: Waar maakt Gerard zich druk om? Bonnie doet dit zich zelf aan en om alles op Viola af te schuiven is erg zielig.

      /   Reply  / 
  2. Robin

    Nee, ik heet geen Erwin maar ben wel een redacteur bij Tvcourant. En jij?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>