Gordon trouwt 22 november voor tv-show

gordonHet programma waarin Gordon op zoek gaat naar de liefde komt er echt. Sterker nog: de programmamaker heeft al een trouwdatum vastgesteld. Op 22 november geeft hij zijn ja-woord aan een nu nog onbekend iemand. Daarmee trouwt hij nog nèt voordat hij 50 wordt. “En wie weet is die prins op een schildpad eindelijk bereid op een wit paard te springen en samen met mij dit ongelofelijk leuke leven te delen in voor en tegenspoed!”

Begin dit jaar heeft Gordon al een balletje opgegooid voor dit tv-programma, toen nog werd gezegd dat zijn agenda veel te vol zat om dit op korte termijn te realiseren. Maar nu is beklonken dat John de Mols Talpa aan de slag gaat met een format.

Gordon: “In 8 afleveringen gaat men( mijn vrienden en wetenschappers) op zoek naar een geschikte leuke vent voor mij. OMG als ik er nu aan denk breekt het zweet mij uit! Wie word straks ongevraagd de first man of showbizz naast mij?”

Voor de zekerheid geeft hij nog een omschrijving van zijn droomvent. “Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vind dan een traan, liefst niet rookt en sportief is en ondernemend!”

Zie ook:
Datingshow Gordon mondt uit in huwelijk: ‘Ik doe het gewoon!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>