SBS 6 profiteert van veranderingen op late night

hart van nederlandEr is van alles aan de hand op het nieuwe late night tijdslot. NPO1 heeft gisteren zijn talkshow Pauw vervroegd om zo ruimte te maken voor Lekker Laat van Paul de Leeuw tegen de randen van de nacht. En RTL 4 gaat vanaf volgende maand zijn Summer Night programmeren, met een extra lange Late Night en een extra RTL Boulevard op de late avond. SBS 6 is de eerste die hier vooralsnog van profiteert.

Deze maand trekt Hart van Nederland 1,1 miljoen kijkers, goed voor een tweede plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Alleen het NOS Journaal scoort maandagavond meer kijkers. Shownieuws trekt 921 duizend kijkers. Het betekent dat SBS 6 marktleider is in het tijdslot van 22.30 tot 23.30 uur.

Pauw begint om 22.12 uur en trekt 747 duizend kijkers. De eerste Lekker Laat opent op 620 duizend kijkers. Op RTL 4 heeft RTL Late Night het zwaar; de talkshow van Humberto Tan blijft steken op 442 duizend kijkers.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>