Rubriek: Talpa

hhdhdhhdhdh

Talpa-spelshow Divided krijgt Amerikaanse versie

Divided komt in de Verenigde Staten op de buis. The Game Show Network gaat vanaf volgende maand al aan de slag met het Talpa-spelletje, dat in 2008 al op RTL 4 was te zien. In Divided moeten vier kandidaten het eens worden over het antwoord op een quizvraag, en vervolgens ook over welk deel van

Lees verder...

Rusland neemt ook Talpa’s The Story of my Life af

The Story of my Life gaat opnieuw de grens over. Het programma waarin een bekend koppel door middel van grime jaren ouder wordt gemaakt, is volgend jaar ook te zien op de Russische zender Channel One. Eerder heeft de Duitse zender Vox al toegeslagen.

Lees verder...

Talpa slijt The Story of my Life aan Duitse zender

The Story of my Life gaat officieel de grens over. Het Talpa-format waarin bekende koppels zich door professionele grime laten verouderen is volgend jaar ook op de Duitse televisie te zien. De zender Vox gaat een lokale versie maken, meldt vakblad C21Media.

Lees verder...

SBS 6 komt met nieuwe gameshow Talpa: 5 Golden Rings

Talpa neemt deze maand een heet format mee naar de Mipcom, de internationale tv-beurs in Frankrijk. Het gaat om 5 Golden Rings, dat nu al is verkocht aan SBS 6 en de Britse zender ITV. Volgens internationale vakmedia gaat Talpa de gameshow prominent aanprijzen op de Mipcom.

Lees verder...

Talpa verkoopt De Wensboom aan Brazilië

De Wensboom gaat de grens over. Het programma, dat in Nederland wordt gepresenteerd door Johnny de Mol, is aan Brazilië verkocht. Het is het eerste Latijns-Amerikaanse land dat toehapt, meldt vakblad C21Media. Daarnaast maakt de Britse zender ITV een pilot van het Talpa-format. In De Wensboom hangen kinderen een grote of kleine wens in een

Lees verder...

Is er toekomst voor 1000 dagen oud Utopia?

Feest bij SBS 6 en Talpa, want Utopia bestaat vandaag op de kop af 1000 dagen. De bewoners van het ministaatje zijn al heel het weekend in feeststemming en ook bij SBS 6 zijn ze nog steeds heel blij met de reality-serie, die gemiddeld voor 12 procent marktaandeel zorgt in de doelgroep 20-54. Toch is

Lees verder...

Talpa slijt Dance Dance Dance aan Italië

Binnenkort kijken ook de Italianen naar Dance Dance Dance. Aldaar neemt Fox Life het Talpa-format in productie. Italië is het derde land dat Dance Dance Dance uitzendt, na Nederland en Duitsland. Talpa-topman Maarten Meijs kondigt aan dat het Verenigd Koninkrijk en China snel zullen volgen.

Lees verder...

Radiodeal Talpa en TMG rond

Talpa en TMG, uitgever van onder andere De Telegraaf, gaan definitief een samenwerking aan. Na stevige onderhandelingen zijn de twee mediaconcerns er uit gekomen. Struikelblok leek een eenmalige investering van 27 miljoen euro van TMG in de samenwerking, die is komen te vervallen.

Lees verder...

Spektakelshow Ninja Warrior komt naar Nederland

Het is al acht jaar een doorslaand succes op televisie in Amerika en nu komt er een Nederlandse variant van Ninja Warrior. Talpa werft momenteel personeel voor de spektakelshow, die vermoedelijk dit najaar bij SBS is te zien.

Lees verder...

Winston Gerschtanowitz weg bij Talpa

Winston Gerschtanowitz legt zijn werkzaamheden bij Talpa neer. Na twaalf jaar kriebelt het bij de programmamaker en gaat hij weer aan de slag met een eigen mediabedrijf. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een

Lees verder...

Talpa strijdt tegen Chinese kopie The Voice

Talpa heeft het aan de stok met de Chinese productiemaatschappij Star China. Zij bereiden namelijk Mooiste Stem van China voor, dat als twee druppels water lijkt op het format van The Voice. De gang naar de rechter is inmiddels gemaakt, en dit heeft alles te maken met de Chinese televisiemarkt die een groeispurt doormaakt.

Lees verder...

John de Mol: Wat een Poppenkast heel gecompliceerd

Vrijdag is de eerste aflevering van Wat een Poppenkast te zien en volgens producent John de Mol is het één van de meest gecompliceerde programma’s die hij ooit heeft gemaakt. “Dat komt doordat er zo veel verschillende disciplines samenkomen.” De totstandkoming van het programma heeft dan ook meerdere jaren geduurd.

Lees verder...

Dance Dance Dance verkocht aan Duitsland, China en Engeland

Het gaat goed met Dance Dance Dance, het hitformat dat Talpa afgelopen seizoen in de markt zette. Het programma is namelijk verkocht aan Duitsland (RTL), het Verenigd Koninkrijk (ITV) en China, waar lokale versies in productie worden genomen. Dat nieuws komt vanaf de tv-beurs MipTV in Cannes. Met wekelijks zo’n 2 miljoen kijkers is Dance

Lees verder...

John de Mol wilde Anouk partner maken bij The Voice

Na heel lang lobbyen is het John de Mol gelukt om Anouk te strikken als coach bij The Voice of Holland. Het is een project waar de zangeres uiteindelijk van geniet, toch heeft ze jarenlang de boot afgehouden. Sterker nog: ze sloeg een aanbod af van John de Mol om partner te worden.

Lees verder...