Rubriek: RTL Nederland

RTL 4, RTL 5 en RTL 7

RTL test eenmalige sterrenstrijd uit: Holland – België

Voordat RTL 4 zijn najaar opstart, sluit de zender de zomerprogrammering af met de eenmalige special Holland – België. Een team van Nederlandse supersterren neemt het op tegen bekende Belgen in de eeuwige derby der lage landen. Geinig experiment, want reken maar dat bij succes een volwaardig seizoen wordt besteld.

Lees verder...

Wendy en Ruben blazen Nationale Gezondheidstest nieuw leven in

De Nationale Gezondheidstest keert terug op televisie. In het verleden is zo’n test al eens te zien geweest bij RTL en BNN, nu gaat RTL 4 met het programma aan de haal. Ruben Nicolai en Wendy van Dijk presenteren de test, die eind september wordt opgenomen. Warner Bros zoekt ook nog publiek dat meemoet in

Lees verder...

Albert Verlinde: Voorlopig geen tv voor mij

Vanavond komt er een einde aan een tijdperk, als Albert Verlinde na vijftien jaar stopt met RTL Boulevard. Dat gebeurt met een bijzondere uitzending. “Wat er vanavond gaat gebeuren? Ik weet dat er een goeie borrel is geregeld en verder laat ik het maar over me heen komen. Ik heb er natuurlijk stiekem wel naartoe

Lees verder...

Dave Roelvink maakt kandidatenveld Expeditie Robinson compleet

Dave Roelvink is op de perspresentatie van Expeditie Robinson onthuld als laatste kandidaat. In totaal wagen zestien bekende en minder bekende Nederlanders zich aan het avontuur op het onbewoonde eiland. RTL 5 belooft dat het seizoen bol staat van ‘spectaculaire proeven, heftige emoties, duivelse dilemma’s en onverwachte eilandraden’.

Lees verder...

Richard Groenendijk blij met combi Sylvie in Linda’s Zomerweek

Elk seizoen Linda’s Zomerweek is er één aflevering waar het meest naar wordt uitgekeken, en dat is dit jaar die met Sylvie Meis. De presentatrice zit samen op de bank met Richard Groenendijk. Hoewel de twee elkaar niet kennen, snapt Richard heel goed waarom hij juist met haar is gecombineerd.

Lees verder...

Bridget Maasland terug bij RTL Boulevard

Bridget Maasland keert terug bij RTL Boulevard. Als het entertainmentprogramma volgende week een nieuwe fase ingaat, zal Bridget optreden als ‘vliegende verslaggever’. Ook Nicolette Kluijver en Frank Dane krijgen zo’n rol.

Lees verder...

Boerin Bertie duikt op bij Expeditie Robinson

Expeditie Robinson heeft opnieuw een verrassende kandidaat bekendgemaakt. Boerin Bertie blijkt te zijn afgereisd naar het onbewoonde eiland om te ontdekken hoe haar survival-skills zijn. Bertie heeft vervanging geregeld voor haar boerderij en is voor onbepaalde tijd vertrokken.

Lees verder...

Huldiging Olympiërs bij NOS en RTL Late Night

De Olympische Spelen zijn achter de rug, toch is het vandaag weer Rio dat de klok slaat. TeamNL zet voet aan Nederlandse grond en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Vanmiddag is bij de Rai in Amsterdam een huldiging, vanavond zijn de medaillewinnaars te gast in een speciale RTL Late Night.

Lees verder...

Na grondige voorbereiding vierde seizoen Linda’s Zomerweek

Na drie seizoenen Linda’s Zomerweek heeft Linda de Mol haar plekje in interviewland wel veroverd. Ze is misschien niet de persoon die helemaal tot de kern gaat, maar wel iemand die haar gasten op hun gemak stelt, waarna ze soms ontwapenend voor de dag komen. En ze weet gasten te strikken waar andere programma’s van

Lees verder...

Jopie Parlevliet krijgt sidekick

Over twee weken keert de Jopie Parlevliet Show terug bij RTL 4 en dat is in gewijzigde opzet. Het alter ego van Richard Groenendijk krijgt namelijk hulp van een productie-assistent: Minie Molenschot. Deze voormalig medewerkster van V&D is via een re-integratie-proces achter de schermen bij Jopie terecht gekomen. Minie stort zich zónder kennis van zaken

Lees verder...

GTST-ster Gaby Blaaser in Expeditie Robinson

Bijna elk jaar doet wel een soapie mee aan Expeditie Robinson en dat is dit seizoen niet anders. Gaby Blaaser is kandidaat aan het survival-programma. Terwijl miljoenen mensen zich afvragen of haar alter ego Sacha Kramer is omgekomen bij de zomercliff, is Gaby dus op een onbewoond eiland aan het overleven.

Lees verder...

Rapper Dio kandidaat Expeditie Robinson

Het tiende lid van Expeditie Robinson is Dio. De rapper maakt zijn deelname bekend via sociale media. Dio gaat niet over één nacht ijs; voor vertrek naar Zuid-Oost-Azië wint hij advies in bij zijn maatjes en oud-deelnemers Sef en Geza Weisz.

Lees verder...

Marieke Elsinga opvolger Luuk bij RTL Late Night

Marieke Elsinga wordt de opvolger van Luuk Ikink bij RTL Late Night. Vanaf 29 augustus brengt zij op twee momenten het nieuws in de talkshow. Marieke is afkomstig van Q-Music, waar ze eigen programma’s maakte en verslag deed voor Mattie & Wietze.

Lees verder...

Froukje de Both ook weg bij Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin keert in het nieuwe seizoen terug met drie vaste koppen: Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot. Van Quinty Trustfull en Lodewijk Hoekstra is eerder al naar buiten gekomen dat zij afscheid nemen van het zaterdagavondprogramma, ook Froukje de Both blijkt te zijn vertrokken. Nieuw onderdeel in Eigen Huis & Tuin

Lees verder...

Ook Ruben Nicolai naar RTL Boulevard

Voor Ruben Nicolai komt een wens uit, want hij is vanaf eind augustus ook te zien als één van de gezichten van RTL Boulevard. Onlangs nog vertelde Ruben in een interview dat hij graag zou meewerken aan een dagelijks tv-programma, dat gaat nu dus gebeuren. Ruben wordt één van de presentatoren, samen met Winston Gerschtanowitz

Lees verder...