Rubriek: On demand

KPN Presenteert beleeft avontuurtje met De Mannentester

Vandaag ziet een nieuwe on demand dramaseries het levenslicht. KPN Presenteert zet De Mannentester in de markt, naar het gelijknamige boek van Heleen van Royen. Eva van de Wijdeven speelt de rol van Victoria Kramer, die op verzoek van echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden mannen test op hun monogamie en trouw.

Lees verder...

Mysterie-serie 13 Reasons Why in première op Netflix

Op Netflix verschijnt vandaag 13 Reasons Why, een nieuwe, typische Netflix-serie. In de eerste aflevering zetten de scenarioschrijvers een mysterie neer, dat gaandeweg langzaam valt te ontrafelen. In dit geval gaat het om de zelfmoord van Hannah Baker. Ze heeft 13 videotapes achtergelaten, die verklaren waarom ze er voor heeft gekozen om uit het leven

Lees verder...

Doek valt definitief voor 24 Uur Met…

24 Uur Met… keert niet terug bij KPN Presenteert. Presentator Peter Heerschop heeft vorige week al laten doorschemeren dat het er slecht uitzag voor het interviewprogramma, dat is nu bewaarheid. “Heel jammer”, laat hij weten op Twitter, met de toevoeging ‘zacht uitgedrukt’. 

Lees verder...

Toekomst 24 Uur Met bij KPN Presenteert ongewis

Het ziet er niet goed uit voor 24 Uur Met. Het interviewprogramma heeft een doorstart gemaakt bij KPN Presenteert, maar ook daar lijkt het op te gaan houden. Presentator Peter Heerschop meldt woensdagavond op Twitter dat het kanaal gaat stoppen met de meeste eigen producties, waaronder 24 Uur Met. Die tweet verwijdert hij binnen enkele

Lees verder...

Joel de Tombe toegevoegd aan cast Nieuwe Tijden

Over twee weken begint het tweede seizoen van Nieuwe Tijden op Videoland en daarvoor zijn wat nieuwe acteurs aangetrokken. Onder andere Joel de Tombe gaat spelen in de on demand-serie. Joel is ooit bekend geworden via Idols, daarna heeft hij geacteerd in BNN-serie Start-Up, Flikken Maastricht en de musical Sky. In Nieuwe Tijden kruipt hij

Lees verder...

KPN Presenteert komt weer met misdaadserie: Fenix

En alweer wordt een Nederlandse dramaserie aangekondigd. KPN Presenteert komt dit najaar met Fenix, een serie waarin de grens tussen boven- en onderwereld in Brabant steeds vager wordt. Hoofdrollen zijn er voor Teun Luijkx, Rifka Lodeizen en Hans Dagelet.

Lees verder...

‘On demand-serie Brussel gaat over ons allemaal’

Het is een mooie dag voor on demand-televisie in Nederland, want vandaag gaat Brussel draaien op KPN Presenteert. Het is misschien wel de grootste on demand-serie gemaakt in eigen land. In deze mozaïekvertelling zijn alle personages onderweg naar Brussel, of leven er al. Het is een plek van macht en onmacht, van liefde en verraad,

Lees verder...

Videoland komt met geïmproviseerde misdaadserie Suspects

RTL brengt binnenkort een nieuwe dramaserie naar het on demand-platform Videoland: Suspects. In deze misdaadserie zijn hoofdrollen weggelegd voor Carly Wijs, Jeroen Spitzenberger en Britte Lagcher. Zij vormen het team Criminele Inlichtingen. Bijzonder is dat de acteurs zonder script werken: scènes worden geïmproviseerd.

Lees verder...

On demand: Nieuwe Buren en Gilmore Girls in première

Vrouwen die zin hebben in een weekend bingewatchen zitten goed, want vandaag zijn de series Nieuwe Buren 2 en Gilmore Girls on demand in premiere gegaan. Beide series zijn een grote verrassing; het boek Nieuwe Buren waar de RTL-serie op is gebaseerd, kent een ontknoping waarbij alle hoofdrolspelers omkomen. Toch is een groot deel van

Lees verder...

KPN werkt aan nieuwe misdaadserie: Fenix

KPN is volop bezig om zijn on demand-kanaal te vullen met eigen content. Eerder zijn al de dramaproducties Brussel, De Mannentester en Babs aangekondigd, nu zegt KPN ook met crimeserie Fenix te komen. Hierin zijn hoofdrollen weggelegd voor Teun Luijkx en Rifka Lodeizen. De serie speelt zich af in Brabant en kent serieuze problematiek.  

Lees verder...

Annet Malherbe in nieuwe KPN-serie Babs

Annet Malherbe is vanaf begin volgens jaar te zien in Babs, een feelgood dramaserie voor KPN Presenteert over een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand: Loek Nieuwenhaag, gespeeld door Diederik Ebbinge.

Lees verder...

Nieuwe HBO-serie Sarah Jessica Parker in première: Divorce

Sarah Jessica Parker kennen we allemaal van Sex and the City en de Blokker-reclames. Maar de laatste maanden is ze ook zoet geweest met opnames van Nieuw bericht Divorce, een nieuwe HBO-serie. Vanavond is deze comedy voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien.

Lees verder...

Als je pak maar goed zit: HBO-docu Suited in première

Op HBO is vanaf vandaag een nieuwe documentaire te zien van Girls-bedenkers Lena Dunham en Jeni Konner: Suited. Hierin volgen ze de eigenaren van Bindle & Keep, een kleermakersbedrijf in New York dat maatpakken maakt voor mensen uit de lesbische, homoseksuele of transgender-gemeenschap.

Lees verder...

Einde HBO-serie Game of Thrones aangekondigd

Het einde van Game of Thrones is in zicht. Na het achtste seizoen houdt de HBO-serie op te bestaan. Volgens bedenkers David Benioff en D.B. Weiss zijn de verhalen op. Want als het aan HBO had gelegen, was Game of Thrones nog heel wat seizoenen doorgegaan. Toch is er hoop voor fans, want mogelijk komen

Lees verder...

24 Uur Met… krijgt doorstart bij KPN met Peter Heerschop

Het programma 24 Uur Met… keert in het nieuwe tv-seizoen terug op de buis, zij het bij de on demand service van KPN. De VPRO besloot eerder om na tien seizoenen ruimte te maken voor een nieuw interviewprogramma. Peter Heerschop gaat de doorstart bij KPN presenteren.

Lees verder...