Leuke nieuwe films uit 2017

In plaats van televisie komen deze keer films uit 2017 aan bod. Hieronder een lijstje van een 5-tal films die je zeker moet zien!

Een van de bekendste bioscooptrekkers van dit jaar is Beauty and the Beast van Disney. Als je deze film nog niet gezien hebt, dan is het zeker de moeite waard om de film alsnog te bekijken. Emma Watson, bekend uit Harry Potter, speelt de sterke jongedame Belle die in het kasteel van een beest belandt. Lukt het haar om door zijn lelijke buitenkant heen te prikken naar zijn gevoelige binnenkant? Speciaal voor de filmversie voegden enkele nieuwe nummers zich aan de muzieklijst van het verhaal. Het sprookje speelt zich af in real life om de kijker een betoverende ervaring te bezorgen.

De komische film Soof 2 valt ook onder de categorie romantisch. De film vertelt het verhaal van de altijd stuntelende moeder en kokkin Soof die haar leven probeert draaiende te houden terwijl ze in scheiding ligt. Voor de tweede keer kruipt hoofdrolspeelster Lies Visschedijk in de huid van het hilarische en voor velen herkenbare personage. Het is geen voorwaarde om het eerste deel te zien voordat je het tweede deel kunt volgen. Ook zonder voorkennis neemt het verhaal vol typische situaties de kijker mee. Het succes van Soof gaat zelfs verder dan het witte doek. Een komedieserie voor televisie en een theaterproductie zijn al in de maak. Voor meer romantische nieuwe films, zie: http://www.films-2017.nl/romantische-films/.

Het oorlogsdrama Dunkirk belooft een bloedstollend spannende film te worden. De makers brengen de geschiedenis tot leven door de evacuatie van duizenden geallieerden in de Tweede Wereldoorlog te illustreren. Vele figuranten kropen in de huid van de jonge soldaten. Voor de opnames koos het creatieve team Urk als locatie om het Franse Duinkerke uit te beelden. De focus ligt vooral op hoe de militairen de evacuatie beleefden. De kijker hoeft dus geen vloekende Hitler in beeld te verwachten. Op films-2017.nl vind je extra informatie over onder meer oorlogsfilms.

In de komische film Het Verlangen speelt Chantal Janzen de rol van die niet zo slimme, maar mooie schoenverkoopster Brigitte. Twee uitgevers betrekken haar bij een list om te doen alsof ze een boek heeft geschreven. De echte auteur is het tegenovergestelde van Brigitte: intelligent, maar een weinig charmante verschijning. In eerste instantie lijkt het plan te werken. De zogenaamde schrijfster komt opdagen in televisieprogramma’s en presentaties. Maar hoelang kan iedereen de schijn ophouden voordat de waarheid naar boven komt? Onder meer Jelka van Houten, Alex Klaasen, Bram van der Vlugt en Gijs Naber vertolken de andere rollen in deze film.

In de avontuurlijke film Wonder Woman krijgt voormalig prinses Diana een verontrustende boodschap van een piloot die crasht op haar eiland. Ooit had ze de energie van een getrainde en onoverwinnelijke krijger. Na haar ontmoeting met de piloot raapt ze al haar krachten bij elkaar om de wereld te redden. Hij legt haar uit dat de conflicten buiten haar eiland hoog oplopen. Diana weet zeker dat het haar lukt om de ellende te stoppen en besluit om alles op alles te zetten. Het is leuk om te weten dat het Friese topmodel Doutzen Kroes ook een rolletje heeft bemachtigd in Wonder Woman.

Heel veel kijkplezier!

Geen reacties // Reageer