Rubriek: SBS Broadcasting

SBS 6, Net 5 en Veronica

Grenzeloos Verliefd en Kinderziekenhuis bij Net 5

Eén van de bekendste Net 5-programma’s is Grenzeloos Verliefd. En hoewel de zender al tientallen meisjes is gevolgd op hun avontuur voor de liefde in het buitenland, blijft het documentaireprogramma boeien. De nieuwe reeks komt op een nieuwe avond terecht: de dinsdag. Gevolgd door het medische reality-programma Het Kinderziekenhuis.

Lees verder...

Tweede seizoen voor SBS-show Wie Goed Doet

Goed nieuws voor Renate Gerschtanowitz, want haar programma Wie Goed Doet… krijgt een vervolg. Producent Talpa werft momenteel personeel voor een tweede seizoen van het verborgencameraprogramma, waaruit duidelijk moet worden hoe behulpzaam Nederlanders zijn. Goed gedrag wordt beloond met een leuk geldbedrag.

Lees verder...

Alain Clark in seizoensopener De Beste Liedjes van…

Jeroen van der Boom mag op de late avond van SBS 6 een nieuwe reeks De Beste Liedjes van… maken, waarbij hij artiesten als Niels Geusebroek, Anita Meijer, Ellen ten Damme en Frans Bauer ontvangt. Alain Clark bijt het spits af. De zanger, getipt voor het Songfestival 2015, laat heel veel soul horen in het

Lees verder...

Super Saturday: Miljoen voor Beat It en Surprise Surprise?

Het is de eerste zaterdag dit tv-seizoen dat alle grote zenders vol gas geven, je zou het Super Saturday kunnen noemen. Toch ligt er één zender extra onder de loep en dat is SBS 6. Het afgelopen seizoen is voorzichtig herstel getoond, nu moet het echt gaan gebeuren. Anders dan RTL 4 en NPO1 programmeert

Lees verder...

Beau doet Soundmixshow 2.0: The Winner Takes It All

Beau van Erven Dorens wordt het gezicht bij The Winner Takes It All, een nieuwe zangwedstrijd waarbij kandidaten hun idolen kunnen imiteren. Je zou het kunnen zien als de Soundmixshow in een 2014-jasje, al verzekert Beau in Shownieuws dat The Winner Takes It All ‘echt vernieuwend’ wordt.

Lees verder...

SBS 6 verder met mysteryserie Under the Dome

SBS 6 weet nog elke keer behoorlijk goede dramaseries aan te kopen die met veel succes worden uitgezonden. In een tijd dat veel mensen lekker bingewatchen via online, lukt het de zender toch om 700 duizend tot 1 miljoen kijkers te trekken voor sommige series. Zoals Under the Dome, waar vorig jaar het eerste seizoen

Lees verder...

Henny rekent op miljoen kijkers Surprise Surprise

De verwachtingen voor de nieuwe zaterdagavond van SBS 6 zijn hooggespannen. Niet alleen het presentatietrio van Beat It rekent op 1 miljoen kijkers, ook Henny Huisman voorspelt een miljoenenpubliek voor Surprise Surprise. Als de verwachtingen uitkomen, zou SBS 6 een stevige slag slaan op het strijdtoneel van de zaterdagavond.

Lees verder...

Beau krijgt pretprogramma met Mark van Eeuwen

Beau van Erven Dorens maakt er geen geheim van een uitlaatklep nodig te hebben bij zijn werk als presentator. In het verleden kreeg hij dat met programma’s als CQC en De Wereld van Beau. En dit najaar komt er een nieuwe pretklus zijn kant op. Samen met Mark van Eeuwen is hij te zien in

Lees verder...

Bridget Maasland blijft bij SBS 6

Bridget Maasland blijft de komende jaren bij SBS 6. De presentatrice heeft maandag haar krabbel gezet onder een nieuw contract. De zender maakt hierbij niet bekend om hoeveel jaar het gaat. De Haagse is sinds 2012 een vast gezicht van de zender en presenteert Shownieuws.

Lees verder...

Slaan vernieuwd Bonje met de Buren en Red Mijn Vakantie aan?

SBS 6 is er vroeg bij. Net voordat de najaarsprogrammering in alle hevigheid losbarst, komt de zender al met nieuwe series op zondagavond. Het gaat om Red Mijn Vakantie (zonder Alberto Stegeman, maar met Thijs Zeeman) en een verbouwde versie van RTL’s Bonje met de Buren. Een spannende avond voor SBS 6, want slaat dit

Lees verder...

Kim-Lian, Jan en Gerard willen miljoenenpubliek Beat It

Over twee weken zet SBS 6 zijn nieuwe talentenjacht Beat It in. Of talentenjacht: het is meer een spektakelzangwedstrijd waarbij je 10.000 euro kunt winnen. Maar een echte winnaar zoals bij The Voice of Holland, die langdurig in de spotlights moet blijven staan, lijkt niet echt de bedoeling van Beat It. Het gaat Kim-Lian van

Lees verder...

Beau presenteert poppentalentenjacht Popster

Het programma Popster, een talentenjacht voor poppen, gaat er echt van komen. Het blijkt dat Talpa de ludieke show in productie neemt voor SBS 6. John de Mol heeft gisteren in Shownieuws over zijn nieuwste vondst verteld en hij heeft Beau van Erven Dorens beoogd als presentator.

Lees verder...

SBS 6 met 24/7 datingshow Is This Love?

Niet alleen BNN komt met een nieuwe datingshow, ook SBS 6 wil vrijgezellen aan een man of vrouw helpen. De zender komt met het ambitieuze Is This Love?, waarin de singles 24/7 worden gevolgd in hun avontuur op zoek naar liefde.

Lees verder...

Net 5 met Bed & Breakfast voor restauranthouders

Omroep Max heeft een dikke tv-hit in handen met Bed & Breakfast, waarin eigenaars van een B&B elkaars stulpte uittesten en beoordelen. Waarbij ze telkens concluderen dat hun eigen B&B toch echt de beste is. Net 5 komt nu met een variant hierop: Mijn Restaurant.

Lees verder...

Libelle krijgt tv-programma van 7 minuten bij SBS 6

De samenwerking van Talpa en Sanoma leidt opnieuw tot een tv-programma op SBS 6. In het nieuwe seizoen zullen niet alleen tijdschrifttitels VT Wonen en Autoweek een audiovisuele variant krijgen, ook vrouwenblad Libelle krijgt een eigen tv-programma. Het gaat om een dagelijks programma van 7 minuten: Libelle en Claartjes Keuken.

Lees verder...