Rubriek: SBS Broadcasting

SBS 6, Net 5 en Veronica

Henny rekent op miljoen kijkers Surprise Surprise

De verwachtingen voor de nieuwe zaterdagavond van SBS 6 zijn hooggespannen. Niet alleen het presentatietrio van Beat It rekent op 1 miljoen kijkers, ook Henny Huisman voorspelt een miljoenenpubliek voor Surprise Surprise. Als de verwachtingen uitkomen, zou SBS 6 een stevige slag slaan op het strijdtoneel van de zaterdagavond.

Lees verder...

Beau krijgt pretprogramma met Mark van Eeuwen

Beau van Erven Dorens maakt er geen geheim van een uitlaatklep nodig te hebben bij zijn werk als presentator. In het verleden kreeg hij dat met programma’s als CQC en De Wereld van Beau. En dit najaar komt er een nieuwe pretklus zijn kant op. Samen met Mark van Eeuwen is hij te zien in

Lees verder...

Bridget Maasland blijft bij SBS 6

Bridget Maasland blijft de komende jaren bij SBS 6. De presentatrice heeft maandag haar krabbel gezet onder een nieuw contract. De zender maakt hierbij niet bekend om hoeveel jaar het gaat. De Haagse is sinds 2012 een vast gezicht van de zender en presenteert Shownieuws.

Lees verder...

Slaan vernieuwd Bonje met de Buren en Red Mijn Vakantie aan?

SBS 6 is er vroeg bij. Net voordat de najaarsprogrammering in alle hevigheid losbarst, komt de zender al met nieuwe series op zondagavond. Het gaat om Red Mijn Vakantie (zonder Alberto Stegeman, maar met Thijs Zeeman) en een verbouwde versie van RTL’s Bonje met de Buren. Een spannende avond voor SBS 6, want slaat dit

Lees verder...

Kim-Lian, Jan en Gerard willen miljoenenpubliek Beat It

Over twee weken zet SBS 6 zijn nieuwe talentenjacht Beat It in. Of talentenjacht: het is meer een spektakelzangwedstrijd waarbij je 10.000 euro kunt winnen. Maar een echte winnaar zoals bij The Voice of Holland, die langdurig in de spotlights moet blijven staan, lijkt niet echt de bedoeling van Beat It. Het gaat Kim-Lian van

Lees verder...

Beau presenteert poppentalentenjacht Popster

Het programma Popster, een talentenjacht voor poppen, gaat er echt van komen. Het blijkt dat Talpa de ludieke show in productie neemt voor SBS 6. John de Mol heeft gisteren in Shownieuws over zijn nieuwste vondst verteld en hij heeft Beau van Erven Dorens beoogd als presentator.

Lees verder...

SBS 6 met 24/7 datingshow Is This Love?

Niet alleen BNN komt met een nieuwe datingshow, ook SBS 6 wil vrijgezellen aan een man of vrouw helpen. De zender komt met het ambitieuze Is This Love?, waarin de singles 24/7 worden gevolgd in hun avontuur op zoek naar liefde.

Lees verder...

Net 5 met Bed & Breakfast voor restauranthouders

Omroep Max heeft een dikke tv-hit in handen met Bed & Breakfast, waarin eigenaars van een B&B elkaars stulpte uittesten en beoordelen. Waarbij ze telkens concluderen dat hun eigen B&B toch echt de beste is. Net 5 komt nu met een variant hierop: Mijn Restaurant.

Lees verder...

Libelle krijgt tv-programma van 7 minuten bij SBS 6

De samenwerking van Talpa en Sanoma leidt opnieuw tot een tv-programma op SBS 6. In het nieuwe seizoen zullen niet alleen tijdschrifttitels VT Wonen en Autoweek een audiovisuele variant krijgen, ook vrouwenblad Libelle krijgt een eigen tv-programma. Het gaat om een dagelijks programma van 7 minuten: Libelle en Claartjes Keuken.

Lees verder...

Jochem en Britt broeden op nieuwe samenwerking

Vanaf eind oktober vormen Jochem van Gelder en Britt Dekker een presentatieduo. Het is natuurlijk even afwachten of de revival van Het Beste Idee van Nederland aanslaat, toch broeden de twee al op een nieuwe samenwerking. “Jochem heeft een nieuw format bedacht voor ons twee”, verklapt Britt aan De Telegraaf.

Lees verder...

Nieuwe seizoenen Law & Order en Without a Trace

Voor de fervente tv-kijker blijft het nog een paar weken sappelen met het aanbod, al komt Net 5 vanavond met nieuwe afleveringen van zijn crimeseries Law & Order en Without a Trace. Van laatstgenoemde gaat het om het zevende en laatste seizoen, terwijl Law & Order toe is aan zijn vijftiende reeks.

Lees verder...

Henny Huisman ziet rol in SBS’ Soundmixshow

SBS 6 en Talpa werken aan een moderne Soundmixshow. Henny Huisman denkt dat hij dit programma wel eens zou kunnen gaan presenteren, vertelt hij desgevraagd aan het AD. “Ik weet nog nergens van, maar het zou me zeer verwonderen als ik er niks mee te maken krijg.” Momenteel loopt een kandidatenoproep, al is dat nog

Lees verder...

Toch Nederlands programma Veronica: Roadtrippers

Veronica komt in het nieuwe seizoen toch weer met een Nederlands programma. Zaterdag beginnen de opnames van Roadtrippers, een nieuw programma met Tess Milne. Ze vormt een team met Simon Zijlemans en Jayjay Boske, welke het opneemt tegen een team van YouTube-sensatie Stuk TV. Doel is om in 20 dagen tijd met minimaal budget zo

Lees verder...

Kijker moet Shownieuws op nieuw tijdstip nog vinden

Gisteren is Shownieuws voor het eerst om 20.00 uur uitgezonden op SBS 6, het tijdslot waarop de rubriek dit tv-seizoen te zien zal zijn. Dat zorgt nog niet meteen voor een extra toeloop qua kijkers. Stichting Kijkonderzoek telt er 263 duizend en dat zijn er minder dan de showflits om 19.25 uur realiseerde.

Lees verder...

Net 5 komt met datingshow Een Man voor mijn Moeder

Het Nederlands televisielandschap kent al een aantal programma’s waarin ouders op zoek gaan naar een partner voor hun zoon of dochter. Wie Trouwt Mijn Zoon? en Help onze Dochter aan de Man bijvoorbeeld. Maar Net 5 draait de rollen om in het nieuwe tv-seizoen. De zender komt met Een Man voor mijn Moeder.

Lees verder...