Rubriek: SBS Broadcasting

SBS 6, Net 5 en Veronica

Plien van Bennekom in SBS-comedy Gouden Bergen

SBS 6 komt in het nieuwe jaar alweer met een nieuwe miniserie. Op 7 en 14 januari is Gouden Bergen te zien, een comedy over vijf vrouwen in crisis, die alles op alles zetten om naar hun stand te kunnen blijven leven. In de serie zijn rollen weggelegd voor Plien van Bennekom, Jelka van Houten,

Lees verder...

Tv-kok Julius Jaspers baalt van ontslag Masterchef

Julius Jaspers vindt het ‘een domper’ dat SBS een nieuw seizoen Masterchef met een nieuwe jury maakt. Het betekent ontslag voor hemzelf, Alain Caron en Peter Lute, zoals deze blog vrijdag al wist te melden. “Vooral voor Alain is het een domper. Hij zit daar al vanaf het begin. Hij is mister Masterchef!”

Lees verder...

Logo SBS 9 onthuld

Aankomende dinsdag maken de zenders hun plannen voor januari bekend, dan moet ook duidelijk worden wat er op SBS 9 gaat gebeuren. De zender gaat op 1 januari de lucht in, inmiddels is ook het beeldmerk van de nieuwe zender naar buiten gebracht.

Lees verder...

Do nieuw gezicht Geld Maakt Gelukkig

Do blijft in beeld als presentatrice bij SBS 6. Na Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben, The Next Pop Talent en Surprise Surprise is de blonde binnenkort te zien bij Geld Maakt Gelukkig. Ze vervangt daarmee Sandra Schuurhof, die van haar zwangerschapsverlof geniet.

Lees verder...

SBS vervangt jury Masterchef Holland

Masterchef Holland komt volgend jaar terug op televisie bij SBS, maar wel in een volledig nieuw jasje. De gezichten van het programma, Alain Caron, Peter Lute en Julius Jaspers zullen namelijk niet terugkeren, melden bronnen aan deze blog. Wel is Robert Kranenborg gestrikt voor het programma, dat in dagelijkse vorm is uitgezonden op Net 5.

Lees verder...

Datingshow Is This Love krijgt nog even de kans

De nieuwe datingshow Is This Love? haalt niet de resultaten waar SBS 6 op hoopte. Toch vindt zendermanager René Oosterman het te vroeg om de stekker uit het reality-programma te halen. Want de laatste dagen trekken de scores iets aan, afgelopen vrijdag is een marktaandeel van 7,4 procent gerealiseerd. “Een voorlopig record. En maandag was

Lees verder...

Special Hart van Nederland: Dubbele moord in Noord

Na de special over de zoektocht naar Ruben en Julian geeft Hart van Nederland opnieuw een unieke kijk in het werk van de Nederlandse recherche en justitie. Na vijftien jaar wist de politie in Amsterdam-Noord de gruwelijke moord op het bejaarde stel Henk Opentij (79 jaar) en Mary Run (73 jaar) op te lossen. Hart

Lees verder...

Beau: The Winner Takes It All opzienbarend

De zaterdagavond van SBS 6 wordt versterkt met The Winner Takes It All, een nieuw platform voor zangtalent. Al noemt presentator Beau van Erven Dorens zijn show liever een muziekprogramma. “We zijn niet op zoek naar talent, we geven geen platencontract weg of zo.” De catch van The Winner Takes It All moet ‘m vooral

Lees verder...

Politieserie Thomas Acda blijkt miniserie SBS 6

De nieuwe politieserie Bureau Raampoort met Thomas Acda blijkt om een miniserie te gaan. SBS 6 zendt de twee afleveringen van Bureau Raampoort uit op woensdag 3 en 10 december. “In twee spannende afleveringen lossen detectives Peter van Opperdoes (Thomas Acda) en Jacob Holm (Tim Haars) lugubere moordzaken op.

Lees verder...

Dinsdag Net 5: Buitenlandse Bruiloft en Volgende Stap

Op Net 5 begint vanavond een nieuwe reeks van Buitenlandse Bruiloft, waarin we Nederlandse meisjes volgen die hun jawoord over de grens geven. In de eerste aflevering is te zien hoe de Nederlandse Ellen en de Turkse Sado hun trouwerij in Turkije voorbereiden.

Lees verder...

Kerstspecial Surprise Surprise

Goed nieuws voor Do, Henny Huisman en Airen Mylene. Surprise Surprise keert terug op tv. Met een miljoen kijkers per uitzending lag dat in de lijn der verwachting. Op 17 december is een eenmalige, extra lange kerstspecial te zien.

Lees verder...

Cowboyprogramma Beau en Mark: Vliegende Hollanders

Beau van Erven Dorens heeft zich weer mogen uitleven, dit keer in het programma De Vliegende Hollanders. Samen met goede vriend Mark van Eeuwen bezoekt hij de ABC-landen en de camera is daar getuige van. En ook Mark is niet vies van dit klusje, haast een snoepreisje. “Samen delen we de voorliefde voor avontuur. Met

Lees verder...

SBS 6 geeft vervolg aan Geld Maakt Gelukkig

Goed nieuws voor het team van Geld Maakt Gelukkig. SBS 6 werft kandidaten voor een nieuwe reeks afleveringen. Mensen in financiële nood kunnen het SBS-programma inschakelen, het meest schrijnende verhaal verdient tot 10.000 euro.

Lees verder...