Inge Schrama tijdelijk uit GTST, rol Sjors gerecast

160429092440.Inge-Schrama-als-Sjors-Langeveld_cropped-35-661-455-177-74Inge Schrama verdwijnt tijdelijk uit Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice is vorig jaar bevallen van een tweede kindje en wil even wat meer tijd voor haar gezin. Daarom wordt de rol van Sjors Langeveld gerecast, meldt RTL Boulevard. Melissa Drost neemt de rol tijdelijk over. Zij is eerder te zien geweest in Soldaat van Oranje, Rokjesdag en Nieuwe Tijden.

Wanneer Inge weer terugkeert, is niet gemeld.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Inge Schrama tijdelijk uit GTST, rol Sjors gerecast

 1. Edp

  Was een mooi moment om eindelijk eens afscheid te nemen van dit saaie en doodvermoeiende personage… Dat de schrijvers dit niet doorhebben…

    /   Reply  / 
 2. Jolanda

  je moet lezen het is tijdelijk dat SJORS de serie verlaat ze neemt een lange pauze ik heb liever dat Lucas eruit gaat makkelijk dat de baas je terug neemt.

    /   Reply  / 
 3. Hedy

  Jammer, het is toch altijd flink wennen aan een “vervangend” personage, zelf ben ik ook moeder van 2 en snak ik ook naar meer quality time met gezin en vooral kids! Wil er graag zelf voor ze zijn en niet steeds de oma of het kdv. Dus Inge een stoere en goede beslissing, neem je tijd en kan niet wachten je weer terug te zien.
  Melissa als succes, je eerste aflevering vond ik zeer geslaagd!
  Ps Lucas moet ook zeker blijven!

    /   Reply  / 
 4. Mieke

  Wat een opluchting. Gaarne niet meer terug laten komen. Het hele Sjors typetje is vreselijk. Dus a.u.b geen Sjors meer als het even kan.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>