Rubriek: Soaps

Al het soapnieuws

Marly stelde schrijvers GTST voor uitdaging

Marly van der Velden is terug in Goede Tijden Slechte Tijden, gisteren opende haar alter ego Nina Sanders haar ogen na een maandenlange coma. En die verhaallijn had heel wat voeten in de aarde, want de zwangerschap van de actrice heeft de schrijvers van GTST voor een flinke uitdaging gesteld. “Opeens moest alles anders.”

Lees verder...

Marly van der Velden eindelijk terug in GTST

Heel lange tijd is het onduidelijk geweest: keert Marly van der Velden na haar zwangerschapsverlof nou terug in Goede Tijden Slechte Tijden of niet? Want haar karakter Nina ligt al wel heel lange tijd in (kunstmatige) coma met een steeds verder verslechterende situatie. De gesprekken over ‘kwaliteit van leven’ en het uitzetten van de beademingsapparatuur

Lees verder...

Ferri Somogyi even terug in GTST

Ferri Somogyi kan maar geen afscheid nemen van Goede Tijden Slechte Tijden. Want aankomende week duikt de acteur weer op in de serie. Zijn alter ego Rik de Jong zit nu een jaar in de gevangenis en daar krijgt hij bezoek van zijn dochter Rikki (Robin Martens).

Lees verder...

GTST: Oudere broer Aysen Baydar nieuw in Meerdijk

In 2012 zijn ‘de Turkse zusjes’ Nuran en Aysen Baydar Meerdijk binnengewandeld. En wat blijkt? Die twee hebben ook nog een oudere broer waarover nooit een woord is gevallen in Goede Tijden Slechte Tijden. Maar komende week maakt Ardil Baydar zijn opkomst. Deze rol wordt gespeeld door Juvat Westendorp.

Lees verder...

GTST kort door de bocht met nieuwe liefde Sjoerd

Soms komt liefde uit de lucht vallen, maar wat gisteren in Goede Tijden Slechte Tijden gebeurde, komt echt heel rauw op je dak. Eerst zien we Sjoerd Bouwhuis een blauwtje lopen bij Rikki de Jong. Sjoerd wil vervolgens al z’n frustraties er uit gooien in de sportschool, en daar gebeurt iets wat zelfs voor een

Lees verder...

GTST: Nick Sanders nu wel dood bij explosie?

Goede Tijden Slechte Tijden begint het nieuwe jaar explosief. RTL heeft een promo vrijgegeven voor de eerste helft van januari en daarin is te zien hoe een auto tot explosie wordt gebracht. Vermoedelijk zit hier iemand van de cast in. En het zou niet heel gek zijn, wanneer dit Nick Sanders (Christophe Haddad) betreft.

Lees verder...

Christophe Haddad moest geheime deur naar GTST-set nemen

Sinds gisteren is Christophe Haddad weer te zien als Nick Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Zijn terugkeer is pas anderhalve week terug uitgelekt en dat is best knap. De makers hebben er dan ook alles aan gedaan om deze meesterzet stil te houden.

Lees verder...

Christophe Haddad: Nick zorgt voor donkere tornado in GTST

Na alle speculaties over zijn terugkeer heeft Christophe Haddad het bevestigt: zijn alter ego Nick Sanders is binnenkort weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Al een tijdje bivakkeert hij op de set van de soap. “De makers belden me op en ze legden me een verhaallijn voor, met de vraag of ik daar

Lees verder...

GTST: Christophe Haddad terug als Nick Sanders

Aanstaande vrijdag ontdekt Ludo Sanders wie zijn grote rivaal is, maar fans van Goede Tijden Slechte Tijden hebben het mysterie al ontrafeld. Het blijkt dat Ludo’s zoon Nick hem het leven zuur maakt. En dat gaat ontzettend veel gevolgen hebben voor heel wat mensen in Meerdijk.

Lees verder...

GTST: Gaby Blaaser speelt zus Thijs Kramer

Sinds enige tijd loopt er een nieuwe hunk in Meerdijk rond: Thijs Kramer, gespeeld door Miro Kloosterman. En nu blijkt Thijs ook een zus te hebben: Sacha Kramer. De rol wordt gespeeld door Gaby Blaas en al heel spoedig maakt zij haar opwachting in Goede Tijden Slechte Tijden.

Lees verder...

Aderlating GTST: Gigi Ravelli stopt als Lorena Gonzalez

Meerdijk verliest één van haar meest kleurrijke personages. Lorena Gonzalez verlaat nog deze week het soapdorp. Actrice Gigi Ravelli vindt het na zeven jaar mooi geweest en gaat nieuwe paden verkennen. Wat die nieuwe paden zijn, is nog even onbekend.

Lees verder...

GTST: Anna Brandt op bezoek bij familie Bouwhuis

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden krijgt vanaf vanavond versterking van Barbara Sloesen. Zij vertolkt de rol van Anna Brandt, een nichtje van Bianca Bouwhuis. In de spoiler naar vanavond toe, is te zien hoe Anna opeens bij de Bouwhuisjes op de bank zit, met de gitaar van Sjoerd in haar handen. Een onaangekondigde

Lees verder...

GTST: Nichtje Bianca Bouwhuis duikt op in Meerdijk

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden wordt al heel binnenkort uitgebreid met Barbara Sloesen. Zij gaat de rol van Anna Brandt vertolken, het nichtje van Bianca Bouwhuis. “Een vrolijk, verleidelijk, maar ook brutaal ding dat in huize Bouwhuis komt logeren, zegt ze, maar ze is voorlopig niet van plan om te vertrekken. Al snel

Lees verder...

Nieuwe tune GTST klinkt ouderwets vertrouwd

De spectaculaire 5000ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden is ingeluid door de gloednieuwe tune van de soap. Of nieuw… het gewijzigde riedeltje schuift eerder op richting het origineel, terwijl de afgelopen jaren juist een flitsende (schreeuwerige?) tune te horen was. Mij bevalt de 2014-versie van de leader wel!

Lees verder...

‘Cliff 5000ste GTST beter dan parachutesprong’

Over een weekje is de 5000ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden te zien en dat belooft een spektakel te worden. “Ik denk dat ‘ie beter is dan de cliff met de parachutesprong”, zegt Ruud Feltkamp in RTL Boulevard. En die cliff met bijbehorende app en maandenlange nasleep staat in de boeken als één van

Lees verder...