Jochem van Gelder vertrekt bij SBS 6

jochem van gelderJochem van Gelder is in het nieuwe seizoen niet meer te zien bij SBS 6. Na een samenwerking van vijf jaar is ‘in goed overleg’ besloten om de wegen te laten scheiden. “Ik kan er niet meer de programma’s presenteren die ik graag wil presenteren. Lachen om Home Video’s is een hartstikke leuk programma, maar het is niet het programma waarvoor ik 27 jaar televisie heb gemaakt om het te bereiken. Presentatietechnisch is het geen topstuk natuurlijk”, laat hij weten op WNL.

Jochem heeft in die periode shows gemaakt als Wat Schat Je?, Wie Trouwt Mijn Zoon, Pas Oplichters, Waarom Wachten?, Bonje met de Buren en Alles Kids. Laatstgenoemde is een variant op zijn NCRV-hit Praatjesmakers. Jochem: “We hebben hetzelfde programma bij SBS6 proberen te maken, en daar lukte het niet omdat het kapot werd gesneden. Wat een kind te vertellen heeft is als een vuurpijl. Je steekt het aan en de lont gaat branden. Daarna gaat het de lucht in en op een gegeven moment knalt het. Dan krijg je een mooie opmerking. Dat hele voortraject is belangrijk, maar als je alleen maar alle grappige momenten kort achter elkaar knipt dan is het gevoel weg.”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>