Rubriek: Algemeen

Algemeen

Kijkcijfers zondag: Boer Zoekt Vrouw eindigt boven 4 miljoen

Boer Zoekt Vrouw Internationaal kent een verrassend en goed bekeken finale. Naar de laatste aflevering kijken meer dan 4 miljoen mensen, een stuk meer dan de afgelopen weken. In deze reeks is te zien dat het liefdesavontuur bij Riks en Olke anders loopt dan gehoopt, toch hebben zij bij de reünie-aflevering elk een vrouw aan

Lees verder...

Kijkcijfers zaterdag: NPO1 grote winnaar met Mindf*ck

NPO1 blijft de grote winnaar op zaterdagavond. Met Mindf*ck schurkt de zender op primetime tegen de 2 miljoen kijkers aan. Bovendien zorgt Victor Mids voor een prima doorkijk naar De Kwis, goed voor 1,6 miljoen kijkers. Het Beste van Koefnoen is deze week goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Lees verder...

Tv-interview Willem-Alexander soort Zomergasten

Aankomende woensdag is het interview van Wilfried de Jong met Koning Willem-Alexander te zien, letterlijk aan de vooravond van ‘s mans 50ste verjaardag. Dergelijke tv-interviews zijn zeldzaam en vergen flink wat voorbereiding, zo schetst De Volkskrant vandaag. Dit interview zal uniek zijn, doordat De Jong werkt met historische tv-fragmenten waar de koning op reageert. Een

Lees verder...

Kijkcijfers vrijdag: 1,9 miljoen kijkers finale The Voice Kids

De finale van The Voice Kids 2017 trekt bijna 1,9 miljoen kijkers naar RTL 4. De talentenjacht prijkt daarmee bovenaan de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek, ruim boven de concurrentie op NPO1. De score ligt wel lager dan de finales van 2016 en 2014, toen The Voice Kids het seizoen afsloot op 2,3 miljoen

Lees verder...

Wilfried de Jong neemt tv-interview koning Willem-Alexander af

Eens in de zoveel tijd geeft koning Willem-Alexander een interview. Vaak is dat op memorabele momenten, in eerdere gevallen daags voor zijn bruiloft of het bestijgen van de troon. Volgende week ziet de vorst Abraham en dat is weer zo’n moment voor een tv-interview. Aan Wilfried de Jong de eer om dit af te nemen.

Lees verder...

Kijkcijfers zondag: 3,5 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

Alle deelnemers van Boer Zoekt Vrouw hebben hun keuze gemaakt. Gisteren is het de beurt aan David, die na lang wikken en wegen voor Mara kiest. Daarna volgen we alle boeren op citytrip, en blijkt Riks alweer met lege handen te staan. De aflevering trekt bijna 3,5 miljoen kijkers en gaat daarmee fier aan kop.

Lees verder...

Kijkcijfers zaterdag: Kijkcijferval Janzen & Van Dijk gestuit

In drie weken tijd zakt Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften en Partijen van 1,4 miljoen kijkers naar 915 duizend kijkers. Maar de kijkcijferval lijkt gestuit, want deze zaterdag noteert de trouwshow 929 duizend kijkers. Het blonde duo bezet daarmee de 11de plaats in de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek met een

Lees verder...

Kijkcijfers vrijdag: Belgische krimi Witse aan kop

NPO1 neemt op vrijdagavond de leiding met de aangekochte Belgische politieserie Commissaris Witse. De krimi trekt 1,6 miljoen kijkers en is daarmee de winnaar op primetime. Meteen daarna trekt Caroline Tensen 1,4 miljoen kijkers met Eén Tegen 100.

Lees verder...

The Passion weer boven grens 3 miljoen

Het Paasverhaal blijft ontroeren. Naar de zevende editie van The Passion kijken bijna 3,1 miljoen mensen, blijkt uit de meting door Stichting Kijkonderzoek. Dat zijn er weliswaar iets minder dan een jaar geleden, het bewijst dat de makers ook met een relatief onbekende cast een groot publiek weten te bereiken.

Lees verder...

Kijkcijfers zondag: 3,8 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw

Het is de spannendste uitzending van dit seizoen Boer Zoekt Vrouw: het keuzemoment voor Olke, Riks en Marc. Stichting Kijkonderzoek telt dik 3,8 miljoen kijkers, goed voor een marktaandeel van 50,2% in de doelgroep 6+. Aansluitend trekt Ivo Niehe 1,8 miljoen kijkers met De TV Show.

Lees verder...

Kijkcijfers zaterdag: Mindf*ck door grens 2 miljoen

Na een overdonderende seizoensstart vorige week bouwt Victor Mids zijn score nu nog verder uit. De tweede aflevering van Mindf*ck met Mark Rutte trekt 2,1 miljoen kijkers. Het is daarmee het best bekeken programma van de zaterdag, Mindf*ck zit zelfs boven het Acht Uur Journaal.

Lees verder...

Kijkcijfers vrijdag: Eén Tegen 100 passeert The Voice Kids

The Voice Kids is niet langer de winnaar op vrijdagavond. De kijkcijfers voor de talentenjacht zijn de afgelopen weken steevast wat gedaald tot 1,5 miljoen kijkers nu. Caroline Tensen weet op primetime een fractie meer kijkers te scoren met Eén Tegen 100. Ook de Vlaamse misdaadserie Commissaris Witse hijgt The Voice Kids in de nek.

Lees verder...

1,3 miljoen kijkers dementie-show Voor Ik Het Vergeet

RTL 4 heeft een goede dinsdagavond achter de rug. Married at first Sight trekt 1,2 miljoen kijkers naar de zender, aansluitend debuteert dementie-show Voor Ik Het Vergeet met zelfs 1,3 miljoen kijkers. Minder fortuinlijk vergaat het de reality-avond van RTL 5.

Lees verder...

Topchef Academy trekt 112 duizend kijkers

De nieuwe vooravond van RTL 5 is niet best uit de startblokken gekomen. Galileo trekt op een nieuw tijdstip 168 duizend kijkers, maar Topchef Academy stelt zwaar teleur met slechts 112 duizend kijkers. De kookshow begint deze week om 19.40 uur maar verhuist vanaf maandag naar 19.30 uur. 

Lees verder...

Kijkcijfers zondag: 478 duizend kijkers slot Carlo’s TV Café

Op zondagmiddag is de laatste Carlo’s TV Café van dit seizoen uitgezonden. Het programma gaat al vroeg de zomerstop in, terwijl deze ook al iets later in het seizoen start. Het zondagmiddagprogramma houdt wat dat betreft aardig de wintertijd aan. De slotaflevering met daarin heel de familie Boszhard trekt 478 duizend kijkers.

Lees verder...