Kijkcijfers zondag: 620 duizend kijkers Feyenoord – Heracles

Schermafbeelding 2017-05-15 om 10.34.05Feyenoord mag zich de voetbalkampioen van Nederland noemen. De club uit Rotterdam wint met 3-1 van Heracles op de zondagmiddag en dat is genoeg om de Eredivisie 2016-17 te winnen. De wedstrijd wordt door 620 duizend mensen gezien op Fox Sports. Meteen daarna doet de NOS verslag van de festiviteiten in en rondom het stadion, daar kijken 781 duizend mensen naar, nog eens 593 duizend mensen kijken via Fox Sports naar dat feestje. De samenvattingen van de laatste competitiedag in de vroege avond trekken 3,1 miljoen kijkers.

Op primetime is NPO1 de grote winnaar. De Reünie trekt bijna 1,7 miljoen kijkers, aansluitend is Bed & Breakfast goed voor 1,4 miljoen kijkers. Studio Voetbal komt uit op 857 duizend kijkers.

RTL 4 gaat opnieuw het voetbalgeweld uit de weg door om 20.00 uur eerst een herhaling van Ontvoerd uit te zenden, anders dan staat aangegeven in de programmabladen. Hier kijken 601 duizend mensen naar. It Takes 2 begint een uur later dan aangekondigd en trekt 1,1 miljoen kijkers. Het nieuwe seizoen Broadchurch trapt af op 447 duizend kijkers.

Stichting Kijkonderzoek telt 752 duizend kijkers bij Wegmisbruikers op SBS 6 en nog eens 705 duizend kijkers bij Oplichters in het Buitenland.

Schermafbeelding 2017-05-15 om 10.29.37

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 4,1 miljoen kijkers Songfestival
- Kijkcijfers vrijdag: 1,8 miljoen kijkers Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers zondag: 2,8 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>