André Hazes met eigen soap op SBS 6

andre-hazes-jr-waarheid-awAndré Hazes laat de camera’s toe in zijn leven. De zanger die een exclusief tv-contract heeft met SBS 6 is overeengekomen dat er een real-life soap rondom zijn persoontje komt. “Het wordt wel iets anders dan bij Barbie & Michael of Peter Jan Rens & Virginia”, waarschuwt Dreetje. De soap wordt een opmaat naar zijn Ahoy-concerten in oktober. “Ik laat alles zien, behalve bij mij binnen.”

Vanuit André begrijp ik de keuze voor een soap wel, maar SBS 6 zou toch beter moeten weten. De zender heeft de afgelopen weken op vrijdagavond de slag om de kijker verloren met de Toppers-soap, ook een opmaat naar de concerten. Het resultaat: een schamele kwart miljoen kijkers op primetime, een gemiddelde Amerikaanse blockbuster levert meer kijkers op. En kost een stuk minder dan een soap.

Maargoed, een serie rondom één artiest is natuurlijk makkelijker een verhaal vertellen dan bij een gelegenheidstrio. En het leven van de jonge volkszanger is turbulent genoeg om toch even te gluren. Vanaf september op televisie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “André Hazes met eigen soap op SBS 6

  1. Thijs

    Ik zie hier wel meer potentie in dan bij de toppers. André is jong, booming en iets minder in-your-face dan Joling en co.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>