Publiek/kandidaten gezocht

Wilt u een uitzending van Tijd voor MAX bijwonen? U bent van harte welkom! De uitzendingen (live) vinden op maandag tot en met donderdag tussen 17.35 – 18.25 uur plaats in Studio 23 op het Mediapark in Hilversum. U dient voor 16.30 uur aanwezig te zijn. Opgeven kan via dit invulformulier.
———————————————————————————————————————————

Vanaf maandag 30 augustus elke werkdag op 3: De MaDiWoDoVrijdagshow. Een waanzinnige nieuwe show met Paul de Leeuw, Filemon Wesselink en Erben Wennemars. De live uitzending is van 22:00 tot 22.45 uur. Na afloop is de bar open voor drankjes – de borrelhapjes krijg je van ons. We verwachten je ongeveer 45 minuten voor aanvang (21.15 uur). Indien je vooraf ook bij ons komt eten dan verwachten we je ergens tussen 19.00 en 20.30 uur. Koffie / thee en een consumptie zijn inclusief. Opgeven kan hier.
———————————————————————————————————————————

Wilt u De Wereld Draait Door eens live meemaken? Dat is weer mogelijk. De uitzending begint om 19.30 uur, u wordt om 18.30 uur verwacht in de nieuwe studio op Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Minimumleeftijd is 16 jaar. De toegangsprijs is € 7,00 per persoon. Voor iedereen met een Vara-lidmaatschap is de toegang Gratis. Reserveren hier.

———————————————————————————————————————————

Uw oproep voor kandidaten en/of publiek hier? Mail naar [email protected] en informeer naar de voorwaarden. Dagelijks trekt Zappen.blog.nl 10.000 bezoekers geïnteresseerd in televisie.