Miljuschka Witzenhausen tekent 2-jarig contract bij RTL

foto: 24 KitchenMiljuschka Witzenhausen blijft de komende twee jaar bij RTL te zien. De culinair expert heeft maandag een contract getekend bij de zendergroep, waar ze al te zien is met Topchef Academy, RTL Boulevard en vorig jaar ook Ja, Ik wil een Taart. Daar gaan nog meer projecten bijkomen, al is niet gecommuniceerd welke dat zijn.

Miljuschka geniet ook bekendheid via 24Kitchen, waar ze meerdere bak- en kookprogramma’s voor haar rekening neemt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>