Toch vierde seizoen Joling & Gordon Over de Vloer

Gerard Joling en Gordon Heuckeroth wisten het zeker: er komt niet nog een seizoen van Over de Vloer. Dat de twee geregeld een ruzietje uitvechten in de media en Joling eigenlijk niet van buitenshuis logeren houdt, is tot daar aan toe. Maar dat het Nederlands publiek het duo in de kou liet staan bij de jaarlijkse televisieprijzen, was de spreekwoordelijke druppel. Blijkbaar zetten de heren deze bezwaren opzij voor een zak geld, want er komt gewoon een vierde seizoen. Saillant detail: waarschijnlijk niet bij Tien.

De formule van het programma wordt wel aangepast. Joling & Gordon gaan nog steeds bij bedrijven over de vloer om de handjes uit de mouwen te steken, maar de excursie beperkt zich tot een dag. "Ik wil geen geëmmer meer met blijven slapen enzo, daar heb ik echt genoeg van", vertelde Joling bij Giel Beelen.

We hadden het kunnen weten, dat er gewoon een vierde seizoen zou komen. De twee dreigden al eens eerder met stoppen, maar zwichtten toen toch voor de zak geld van Ome John. Ik weet dat Joling een dagprijs heeft van zo'n 30.000 euro. Gordon zal daar niet veel voor onderdoen. Het gedraai komt de geloofwaardigheid van 'de valse zusters' in elk geval niet ten goede.

Gokje: RTL of SBS verwerft het vierde seizoen tegen een woekertarief, maar Geer en Goor krijgen bij de opnames ruzie of worden ziek. Daardoor komt het hele proces stil te liggen en wordt het seizoen uitgesteld. Ander gokje: Geer en Goor krijgen opnieuw geen Televizier-ring, BNN Hoofdprijs, geen onderscheiding van Broadcast Magazine en vallen ook buiten de boot bij de Gouden Beelden.

Zie ook:
- Waarom nog kijken naar Over de Vloer?
- Over de Vloer-gate deel zoveel
- Joling & Gordon Over de Vloer stopt na derde seizoen

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Toch vierde seizoen Joling & Gordon Over de Vloer

  1. Yordi

    Zoals ze gisteren al zeiden: “Gelukkig zijn we nu klaar, maar we kunnen altijd weer een nieuwe serie maken als we geld nodig hebben. Over drie week dus. lach van Gerard: *whoehahahahah*”

      /   Reply  / 
  2. Jorzz

    Zei Gerard bij Giel Beelen dat het niet bij Tien zou zijn?

      /   Reply  / 
  3. desh

    het moet bij tien blijven! niet bij die kut rtl !!!!!

      /   Reply  / 
  4. Gor

    Dit programma hoort bij TIEN. Gordon hoort bij TIEN. Laat het gewoon bij TIEN blijven. Tien kan toch ook een 4e seizoen uitzenden met aanpassingen aan het programma??

      /   Reply  / 
  5. Patrick

    Tien wil ook heel graag en J&G zijn ook in gesprek met John. Ook speelt SBS een rol.

      /   Reply  / 
  6. Stefan

    Het format is in hande van Talpa Content. Het format dat hierboven geschreven staat vind ik verdacht veel op het huidige format lijken. Als het op een andere zender zou zijn dan zou het moeten zijn dat Talpa het produceert. Aangezien dat zeer onwaarschijnlijk is want dan had het wel op de eigen zender van John de Mol gekomen denk ik dat (als er een vierde seizoen komt) dit gewoon op Tien te zien zal zijn en dat Talpa er anders wel een stokje voor steekt.

      /   Reply  / 
  7. Sandra

    Ik denk dat Tien/Talpa voor die tijd al door een andere zender is overgenomen. En daarom is het op een andere zender te zien en niet op Tien. Omdat Tien dan al in een groter geheel op opgegaan. Dit is mijn visie ik weet niet of dat die juist is, maar het is maar een gok.

      /   Reply  / 
  8. Sjon van der Roggelkamp

    Als ik 30.000 euro per dag zou kunnen verdienen zou ik het ook doen, ook als het tenkoste zou gaan van een stukje geloofwaardigheid

      /   Reply  / 
  9. Annemarie DuPont

    Het maakt mij inprincipe niets uit op welke zender het word uit gezonden ALS het er maar komt zou ik zeggen . Dat is het belangrijkste . ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen ( IK HOU D,R VAN )

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>