Ludo Sanders in het nauw in 5000ste GTST

gtst 5000De kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden zijn de afgelopen week stevig opgelopen, nu het heel spannend is in Meerdijk. De altijd zo beheerste zakenman Ludo Sanders verliest de controle over een slechte zakendeal en dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Zijn niet zo zuivere handelspartner Veltman zet Ludo onder druk door met het leven van zijn dochter Nina te spelen, die een romantische vakantie in Israël beleefd.
Ludo wordt onder druk gezet om vóór een bepaalde tijd een persconferentie te geven, anders dreigt er iets verschrikkelijks te gebeuren. Lorena, die zich door de chantage van Ludo niet zeker van haar leven voelt en daarom wil vluchten, wist Lucas met een smoes over te halen om samen naar Israël te gaan. Samen reizen ze Nina achterna, die probeert haar relatie met Vincent te redden. Maar wat een romantische vakantie had moeten worden, loopt heel anders af.

Ondertussen komt ook de verhaallijn rondom Rikki tot een climax, nu ze heeft opgebiecht te hebben gelogen over de aanranding. Rikki raakt geïsoleerd, terwijl Sjoerd juist weer toenadering zal zoeken tot zijn vader. Een vader die hard afglijdt door alcohol en stimulerende middelen. En ook dat gaat ernstige gevolgen krijgen.

Zelf vind ik het heel leuk om Ludo weer eens ontwricht te zien. Dat haalt toch het beste naar boven in acteur Erik de Vogel. Die 5000ste aflevering vanavond is er eentje om met samengeknepen billen te kijken ;)

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- ‘Cliff 5000ste GTST beter dan parachutesprong’
- Dode zee decor van 5000ste GTST
- GTST: Jette van der Meij hoopt op terugkeer soapzoon Sil

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ludo Sanders in het nauw in 5000ste GTST

  1. Eduard

    beleefd -> beleeft

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>