Dubbele exit en ontelbaar veel geroddel in Next Topmodel

Bij Holland's Next Topmodel I vroeg ik me af waarom al die meisjes zo vredelievend waren. Het gaat hier toch om competitie? Iedereen wil winnen! Dat kwam er in de eerste serie niet zo uit, maar in de nieuwe reeks is de haat en nijd volop aanwezig. Een aantal meisjes gunt elkaar het licht in de ogen niet of flapt er de meest onhandige uitspraken uit. En dat kan tegen je werken, al deden de twee (!) meisjes die er vanavond uit moesten niet mee aan deze kwaadsprekerij.

Roddeltantes
De twee grootste roddeltantes zijn Kim en Tanimara. Laatstgenoemde lacht haar medekandidaten in de 1-op-1-gesprekjes met de cameraman keihard uit. Daarnaast was overduidelijk te merken dat ze het niet tof vond dat Kim en Bodil waren vrijgesteld van eliminatie. Kim en Bodil waren in Parijs voor een modeshow en misten zodoende een fotoshoot. Het uitje naar Parijs was dan weer een beloning voor het goede lopen op de catwalk.

Flapuit Kim
Kim mocht uiteindelijk geen modeshow lopen in Parijs, de ontwerper Gavin Rajah koos voor Bodil. "Die Kevin vertelde dat zijn jurken 300 tot 800 duizend euro kostten. En ik dacht: die tenten?", aldus het model-in-spe. Nu bleef er tijd over om met jurylid Rosalie van Breemen te shoppen. "Ik dacht: gezellig met jou shoppen! Dat kan niet." Overigens draaide Kim gaandeweg wel bij in haar oordeel over Rosalie, maar erg handig is het natuurlijk niet. De jury ziet deze tapes ook en zal dat zeker laten meewegen in het oordeel.

Dubbele exit
Vanavond nog niet, dit keer ging het om meisjes die onvoldoende presteerden. Maan en Bengü bleven als laatste staan terwijl Yfke Sturm nog maar één foto in handen had. Dat bleek een blanco foto, oftewel: een dubbele exit. Maan omdat ze te weinig uitstraalt, de jury had geen vertrouwen meer in haar. Bengü omdat ze tijdens een fotoshoot niet lekker ging en dit zuchtend, steunend en hoofdschuddend liet blijken. "Onacceptabel", aldus Yfke.

En dus zijn er nog maar acht modellen over. De tweeling Loïs en River moet ook vrezen voor eliminatie, zij zijn door de jury aangevallen op hun gewicht, of eigenlijk het gebrek daarvan. Volgens de experts zijn deze meisjes te dun. Volgende week meer roddel en achterklap, heerlijk!

Zie ook:
- Tweeling in Holland's Next Topmodel
- Sharmyla met blonde afro-coupe exit in Next Topmodel
- Holland's Next Topmodel wordt muzikaal

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Dubbele exit en ontelbaar veel geroddel in Next Topmodel

  1. Pludefax

    Eindelijk van Maan af. Opgeruimd.. staat netjes! Wel sneu voor dat andere grietje. En KIM vinnik vet koel.

      /   Reply  / 
  2. Ikke

    Bodil of Sabrina moet winnen… zij gedragen zich tenminste als een topmodel, Kim is een zeikerd, Loïs en River zijn té onvolwassen, Tanimara neemt niks serieus, en de rest kan ik me niet eens herinneren, laat staan dat ze opvallen…

      /   Reply  / 
  3. Bart

    Sandra is mooi… maar ze staat steeds niet zo geweldig op de foto.

    Ik vind Bodil echt niks aan; zij straalt totaal niets uit. Leegte.

    Loïs is irritant, en River ook. En inderdaad e dun. Tanimara is al helemáál geen model, die kan niet winnen.

    Christa is te dom. Zij heeft het in zich, maar snapt het allemaal niet goed. Bij het catwalk lopen sloeg ze de plank vreselijk mis.

    Sabrina is veel en veel te standaard. Vond ik vorig jaar ook van Sanne, dus misschien vind de jury haar wel helemaal geweldig. Maar ik hoop t niet.

    Dan blijft nog over: Kim.. Zij heeft de uitstraling, maar is ook behoorlijk dom.

    Wat mij betreft een finale tussen Sandra, Kim en Christa.

    Maar ik denk dat de jury anders besluit… die zien heel wat in Bodil.

      /   Reply  / 
  4. milika

    Ik had er ook wel kunnen staan
    niemand heeft zo’n kop als ik.
    Wat een standaard modellen.
    Ovo was de beste!

      /   Reply  / 
  5. milika

    Ik had er ook wel kunnen staan
    niemand heeft zo’n kop als ik.
    Wat een standaard modellen.
    Ovo was de beste!

      /   Reply  / 
  6. Rowan

    Ik vind Maan een mooi meisje! Ze zou ht heel goed kunnen doen als model! Goed dat ze een eigen style heeft! Persoonlijk zou k niet met zulke hoge schoenen gaan lopen :| Maar bij haar past het! En dat korte haar staat ook heel leuk! Ik vind het wel jammer dat ze er uit is.

    Maar River vind k ook echt prachtig! Ik hoop dat; River,Loïs,Sandra of Bodil wint! Tanimara is ook mooi! .. Alleen die wint denk k niet! .. Dr naam is wel héél erg mooi!

    xxRowan [L]

      /   Reply  / 
  7. Rowan

    En Sandra komt ook wel ver denk ik! [A]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>