Holland’s Next Topmodel wordt muzikaal

In Holland's Next Topmodel I streden de deelneemsters alleen voor fotoshoots. Maar in de nieuwe serie wordt het scala van het modellenvak verbreed. Zo gaan de laatste acht meisjes in het programma auditie doen voor de nieuwe videoclip van R.O.O.O.M, een Nederlandse groep die iets wegheeft van de Black Eyed Peas. Het gaat om het nummer Lost, dat op 20 april als single verschijnt.

R.O.O.O.M zal bij velen (nog) geen belletjes doen rinkelen. De band genoot al veel airplay, maar verkoopsucces bleef vooralsnog uit. Het is opmerkelijk dat RTL kiest voor een relatief onbekende groep als R.O.O.O.M; een bekendere band of artiest had meer voor de hand gelegen.

Vanavond is de tweede aflevering van Holland's Next Topmodel te zien. Vorige week was te zien hoe uit ruim 7.000 meisjes de 12 laatste kandidaten werden gefilterd. Ook was al meteen de eerste exit: Gioia. In de aflevering vanavond zit de make-over. Deze was vorig jaar spraakmakend doordat diva Sylvia zich niet kon vinden in de uiterlijke wijzigingen. Zit er dit jaar opnieuw iemand bij die tegenstribbelt?

Holland's Next Topmodel, 20.30 uur, RTL 5

Zie ook:
- NLpop: Hit of shit: R.O.O.O.M – First Thing (met video)
- NLpop: Hit of shit: R.O.O.O.M – Get Up (met video)
- Leukste coach verdwenen uit Holland's Next Topmodel
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>