Sharmyla met blonde afro-coupe exit in Next Topmodel

Dat is dan lekker. Ben je net omgeturnd tot het eerste donkere topmodel met een blonde afro-coupe, wordt je uit Holland's Next Topmodel gestuurd. Het overkwam Sharmyla vanavond. De jury vond haar energie level te veel heen en weer gaan, waardoor ze niet op Sharmyla konden bouwen. De vuurrode Maan en de pittige Loïs gingen met de hakken over de sloot door.

De tweede aflevering van Holland's Next Topmodel stond in het teken van de make-over. Tweeling River en Loïs werden beide hippies, waardoor ze nu door het leven gaan als een soort Alanis Morissette. Christa werd een meer sexy uitstraling aangemeten met een pony (?) en Sandra kreeg juist een punk-uiterlijk, iets waar ze zich ernstig zorgen over maakte. Het rode haar van Maan werd nog verder uitgediept en Sabrina kreeg de verrassingsmetamorfose. Dat wil zeggen: aan haar look werd niets gedaan.

Vervolgens kwam de fotoshoot, ergens op een winterse ochtend aan de Noordzee op een fregat. Doel was om een soort Marilyn Monroe neer te zetten. Dat ging niet iedereen even goed af. Loïs beklaagde zich over de kou en haar kleding, die lelijker zou zijn dan de outfits van haar concurrenten. Maar haar excuses werden geaccepteerd, getuige haar plaatsing voor de derde aflevering. Bij Sabrina kwam haar goede wil te weinig naar buiten en Sandra was te gespannen.

Het juryberaad loog er niet om. Verschillende meisjes werden genoemd als potentiële afvallers, de kopploeg lijkt dus al gevormd. Sharmyla (onder: voor, boven: na) is nu uit het Topmodel-huis gekickt. Nog negen afvallers te gaan tot bekend is wie Holland's Next Topmodel wordt. Ik vind het een topprogramma, niet iedereen denkt er zo over.

Zie ook:
- Holland's Next Topmodel wordt muzikaal
- Dit zijn de 12 nieuwe Holland's Next Topmodels

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sharmyla met blonde afro-coupe exit in Next Topmodel

  1. Pludefax

    Ik vind die Maan echt 85 x niks, arrogant kind.

      /   Reply  / 
  2. s.Onya

    Eyy Sharmyla! ;) Je was en bent nogsteeds de beste! Ik hoop je nog een keer te zien met mijn zus =) xoxo s.Onyaah

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>