Eindelijk soap Patty Brard op SBS 6

patty brardEindelijk is het zo ver: vanavond is de eerste aflevering van Patty’s Big Fat Ibiza Wedding te zien. Want in al die jaren dat Patty bij SBS 6 is te zien, heb ik me afgevraagd waarom die vrouw geen eigen soap kreeg. Goed, Patty heeft evenveel liefhebbers als haters, feit is dat ze als programmamaker altijd delivert. In haar Yorin-tijd waren de soaps altijd spraakmakend. Nu kunnen we eindelijk weer zien hoe het er in het leven van Patty aan toe gaat.

Zoals bekend staat Patty aan de vooravond van haar huwelijk met Antoine van de Vijver, op 15 september is het zo ver. Maar voor de plechtigheid plaatsvindt, moet er nog heel wat gebeuren. En dan blijken de levenspartners toch een verschillende manier van voorbereiding te hebben; Patty gaat bijna perfectionistisch te werk, terwijl Antoine wel ziet wat hem aan komt waaien.

SBS 6 maakt van zijn vrijdagavond wederom een reality-avond, want meteen na Patty’s soap zijn nieuwe avonturen van Andy van der Meyde en zijn Melisa Schaufeli te zien. Die twee werken eveneens toe naar hun huwelijk.

Patty’s Big Fat Ibiza Wedding, 20.30 uur, SBS 6
Andy & Melisa, 21.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Erland Galjaard: Patty Brard onderschat tv-maker
- Patty Brard tekent exclusief bij SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>