Erland Galjaard: Patty Brard onderschat tv-maker

Patty Brard maakte deze zomer de overstap van SBS 6 naar RTL 4, waar ze nu met succes is te zien met Diva’s Draaien Door. De mooie kijkcijfers zullen zeker bijdragen aan een eventueel volgend project, al is het nu nog volstrekt onduidelijk wat dat gaat worden. “Ze is nu voor ons aan de slag puur en alleen met dit format”, vertelt RTL 4-zenderbaas Erland Galjaard aan deze blog. “Maar Patty is wel een uitstekende televisiemaker, ik heb haar daar altijd zeer om gewaardeerd, ook in de tijden bij Yorin. Ze is echt een programmamaakster, dat wordt wel eens onderschat. Dat kan zij ook bij ons doen, programma’s maken. Zij weet heus wel dat ze niet alleen ergens binnen moet komen om het vervolgens van haar lach te hebben.”

Toen SBS 6 kort voor het verstrijken van haar contract kenbaar maakte niet op contractbasis verder te willen, was Patty even in paniek. Via een paar uitgekiende media-optredens met open sollicitaties opperde ze al snel een programma met thuiszitter Patricia Paay, waarbij ze als een soort Geer & Goor klusjes opknapten om anderen te helpen. Dat leidde uiteindelijk tot Diva’s Draaien Door. “Je moet wel echt een doel hebben en iets betekenen voor de mensen. Het is niet alleen maar leuk gaan doen, dat werkt niet. Patty ziet dat en daarom is ze heel geschikt voor dit programma”, aldus Galjaard.

Bij SBS 6 jureerde Brard bij K2 Zoekt K3. Ziet de zenderbaas Patty ook wel in één van zijn tv-jury’s? “Op dit moment is daar geen behoefte aan. De jury’s die we hebben, zijn heel goed. Maar er kunnen natuurlijk altijd onverhoopte wijzigingen plaatsvinden.”

Zie ook:
- Gordon teleurgesteld in Diva’s Draaien Door
Diva’s Draaien Door; wordt het top of flop?
- Gekissebis van Diva’s Draaien Door begonnen
- RTL hapt toe; zender zet Brard, Paay en Simic aan het werk
- Patty Brard heeft tv-werk voor het uitkiezen
- Patty Brard en Patricia Paay willen samen reality-show
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Erland Galjaard: Patty Brard onderschat tv-maker

  1. Robin

    Mee eens, Kijk of je d’r nu wel of niet mag.. Je kan niet ontkennen dat Patty een enorme personality is.

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Ze kunnen Patty voor de rest ook niet echt inzetten, mischien is rtl boulevard als albert, bridget, erik en zelfs patricia niet kunnen.
    & als rtl ooit met een soortgelijk progamma komt als k2 zoekt k3 moeten ze haar wel zeker inzetten maar niet bij xfactor, hgt etc.

      /   Reply  / 
  3. $ Dollar Bill $

    Ik zie haar liever een programma als Brard gaat Extreem ofzo wat ze ooit deed. Niet in een jury ofzo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>