Gordon teleurgesteld in Diva’s Draaien Door

Met twee afleveringen van Diva’s Draaien Door achter de rug kan voorzichtig de balans worden opgemaakt; in hoeverre is het een kopie van Joling & Gordon Over de Vloer? Edwin Evers vraagt het aan Gordon, die in eerste instantie ontwijkend reageert. “Het lullige is dat als ik wat zeg, het overal meteen op ik weet niet wat voor internetsites staat.” Maar daarna gaat de programmamaker toch even los op het donderdagavondprogramma. “Ik moet eerlijk zeggen: de eerste aflevering was rommelig. Die had niet echt een kop en een staart. Waar ging het over? Het is een schaamteloze kopie van Over de Vloer.”

Gordon vervolgt: “Zeker compleet met die Hummer. Ik denk dat als ze die Hummer hadden weggelaten, het nog had geleken alsof ze nog ergens over na hadden gedacht.”

Ook over de hoofdrolspelers in Diva’s Draaien Door heeft hij iets te zeggen. “Ik ben nooit echt fan geweest van Patty Brard in tv-programma’s, maar dat is een puur persoonlijke mening. Ik heb er niets mee. Ik vind Patricia fantastisch leuk en Tatjana die zegt niets. Dus ja…”

Gordon herhaalt dat bij Over de Vloer alles was geïmproviseerd, en dat hij en Gerard niet wisten waar ze terecht zouden komen. “Diva’s Draaien Door is in scene gezet. Die krijgen te horen naar welk ding ze gaan en bedenken wat ze daar mee moeten doen. Als je dan onderling nog een strijd hebt wie het leukst, wie het mooist en wie het grappigst moet zijn – wat bij hen duidelijk aan de gang is – dan gaat het niet werken.”

Gordon vindt het jammer. “Ik gun Patricia de wereld met een nieuw programma, het is gewoon echt een leuk mens.”

Zie ook:
Erland Galjaard: Patty Brard onderschat tv-maker
Gordon: Zangwedstrijden na dit tv-seizoen voorbij
- Diva’s Draaien Door; wordt het top of flop?
- Gekissebis van Diva’s Draaien Door begonnen

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gordon teleurgesteld in Diva’s Draaien Door

  1. Robin

    Gordon vervalt in zijn oude gewoontes: Afzeiken!

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Gelijk heeft hij ook. Divas draaien door is mislukt en dat kan iedereen zien. Het is te nep, Patty is te nep, Patrica heeft een te groot ego en Tatjana komt nauwelijks aan het woord. Begrijp ook niet dat ze hieraan meedoet. Tatjana is geen diva, heef een groot ego en alle spontaniteit op televisie heeft ze zonder camera’s ook.

      /   Reply  / 
  3. Willeke

    Liever dat ze een nieuw seizoen van Gerard en Gordon maken, dat is echt zo 10 keer beter dan deze meuk.

      /   Reply  / 
  4. Jeffrey

    Ik kan mij herrineren dat hij in een aflevering van HGT zei (die na de 1e aflevering van diva’s) dat hij het een erg leuk programma vond.

    Is hij dat vergeten?

      /   Reply  / 
  5. rob

    Gordon heeft volkomen gelijk.
    Was misschien ook vantevoren gedeeltelijk doorgenomen, maar op de lokaties waren zij zich zelf, en dat kun je van de diva,s niet zeggen,behalve tatjana.Vooral patty stoort mij, door constant met haar mobieltje in haar hand te lopen en net te doen alsof zij echt gordon en joling wil nadoen, ook met haar zgn gelach.
    Ik zou zeggen, de diva,s heel snel van de buis halen en nieuwe afleveringen van de enige echte nichten terug op de tv.
    Dit was mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

      /   Reply  / 
    1. martijn

      Grappig zo zie je maar weer dat iedereen er een andere kijk op heeft. inderdaad heeft Gordon volkomen gelijk maar in tegenstelling tot jou vind ik Patty de enige die zichzelf is! Die Tatjana verschrikkelijk,dat irritante ordinaire stemmetje wat ze opzet..en dan Patricia..die is volgens mij ook de weg kwijt…was ooit een stijlvolle vrouw, maar daar is weinig meer van over! Ze staan er ook niet als team maar puur voor zichzelf…alleen Patty loopt rustig door de regen maar die andere 2 lopen steeds onder een paraplu want anders valt hun pruik in het water…DIVAS…laat me niet lachen

        /   Reply  / 
  6. lydia

    Alle kritiek op de presentatie buiten beschouwing vind ik de resultaten zo tegenvallen. Neem de dierenopvang; opbrengst een massage, een diner, een tent en één maand gratis kattenvoer. Daar had toch veel meer uitgehaald kunnen worden? Beetje jammer. Dat deed Angela Groothuizen stukken beter.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>