Gekissebis van Diva’s Draaien Door begonnen

De promotiemachine voor Diva’s Draaien Door begint aardig op stoom te komen. Het programma waarin Patricia Paay, Tatjana Simic en Patty Brard de handen uit de mouwen steken om een ander te helpen is één van de moeilijkst in te schatten programma’s voor het nieuwe seizoen. Alles staat of valt bij de chemie die het trio heeft. Hebben ze een haat-liefde-verhouding met elkaar zoals Geer en Goor die hadden – met een flinke dosis humor – dan zit het wel snor. Maar als de afgunst naar elkaar de overhand neemt, lijkt Diva’s Draaien Door me een lange zit. De meiden zelf doen er in elk geval alles aan om het publiek nu al te laten warm lopen.

“Om de haverklap moeten de opnames worden stilgelegd omdat La Paay weer eens haar make-up en haarstukken wil bijwerken”, klaagt Brard tegen het AD. “Als voor de zoveelste keer uit Patricia’s mond het woord ‘lipgloss’ klinkt, slaakt het complete opnameteam een diepe zucht.” Brard, die met deze show haar terugkeer bij RTL beleeft, vervolgt: “Patricia is snel tevreden, gelooft in een goede afloop, terwijl dat nog lang niet zeker is. Ze denkt onvoldoende na en is alleen met uiterlijkheden bezig.”

Paay laat zich niet op de kast jagen in de krant. “Patty is gewoon een pittig typetje dat geen blad voor de mond neemt. Ik weet dat ze graag op me afgeeft. Maar als ze dat doet, krijg ik altijd naderhand een sms met de mededeling dat ze toch wel van me houdt.”

De zangeres/tv-personality vertelde eerder deze week overigens bij Giel op 3fm dat ze groot vertrouwen heeft in het succes van Diva’s Draaien Door. Giel stelt dat de 2 miljoen kijkers van Holland’s Got Talent niet worden gehaald met deze donderdagavondshow, maar Paay zegt ‘dat je nog wel eens versteld kunt staan’. Ze is bekend met alle verhalen over de ego’s van de dames, maar denkt dat de kijker met vooroordeel aangenaam verrast zal zijn.

Bekijk de promo:

Zie ook:
- RTL hapt toe; zender zet Brard, Paay en Simic aan het werk
- Patty Brard heeft tv-werk voor het uitkiezen
- Patty Brard en Patricia Paay willen samen reality-show
- Patty Brard wil nog niet weg bij SBS Shownieuws

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Gekissebis van Diva’s Draaien Door begonnen

  1. martin

    Zappen.blog.nl als promotiemachine voor RTL begint aardig op stoom
    te komen deze morgen.

      /   Reply  / 
    1. Anoniem

      Zappen.blog is tenminste objectief en houdt feiten en meningen gescheiden. Daar kunnen ze bij MC nog van leren…

        /   Reply  / 
  2. rick

    Het was niks, het is niks en het zal niks worden …

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Flop voor komend najaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>