GTST pakt draad op na cliffhanger: krijgt Lorena ongeluk?

gtst lorenaDe populairste dramaserie van Nederland keert vanavond terug op de buis: Goede Tijden Slechte Tijden begint aan zijn 25ste seizoen. Bij de cliffhanger in juli zijn heel wat open eindjes gelaten, die vanavond een vervolg krijgen. Zo wordt duidelijk of Sjors Langeveld op tijd is gered van de verdrinkingsdood, of Lorena Gonzalez weet te ontkomen van de schurken die ze chanteert, en of Ludo en Janine weer bij elkaar komen.

Anton raakt steeds meer geïsoleerd door Rikki’s beschuldiging van aanranding. Is Bianca de enige op wiens steun hij kan rekenen? Wiet besluit Sjoerd, die inmiddels beide ouders de rug toe heeft gekeerd, in te lichten over het feit dat zij twijfelt aan het verhaal van haar vriendin. Rikki heeft op haar beurt steeds meer moeite om haar leugen in stand te houden.

Ondertussen lopen de spanningen in huize Sanders hoog op. De openbaring van Maxime, dat zij de echte moeder van Vincent is, slaat in als een bom. Ludo en Vincent willen niets meer met haar te maken hebben. Ook de liefde tussen Vincent en Nina komt onder zware druk te staan.

Vanavond doet vermoedelijk ook de nieuwe hunk zijn intrede: Thijs Kramer, gespeeld door Miro Kloosterman. Daar was de serie wel aan toe, een nieuwe hottie!

GTST, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
Miro Kleesterman nieuwe hunk in GTST
- Eerste beelden GTST seizoen 25: Lorena in het nauw
- Cliffhanger GTST niet zo spannend als vorig jaar
- Zomercliff GTST: Sjors vastgebonden in water gedumpt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>