GTST: Nichtje Bianca Bouwhuis duikt op in Meerdijk

foto: Otto van der ToornDe cast van Goede Tijden Slechte Tijden wordt al heel binnenkort uitgebreid met Barbara Sloesen. Zij gaat de rol van Anna Brandt vertolken, het nichtje van Bianca Bouwhuis. “Een vrolijk, verleidelijk, maar ook brutaal ding dat in huize Bouwhuis komt logeren, zegt ze, maar ze is voorlopig niet van plan om te vertrekken. Al snel zet ze het leven van een van de inwoners van Meerdijk compleet op zijn kop…”, aldus RTL Boulevard.

Het is niet ongebruikelijk dat van vaste castleden opeens een familielid op de set wordt getoverd. In het geval van Bianca stond ze al eens plotseling oog in oog met haar broer Mike, die aan zijn einde kwam bij de noodlottige parachutesprong. En nu dus nog eentje uit de familie Brandt. Ik ben wel benieuwd!

Zie ook:
- Nieuwe tune GTST klinkt ouderwets vertrouwd
- GTST: Jette van der Meij hoopt op terugkeer soapzoon Sil

1 Reacties // Reageer

One thought on “GTST: Nichtje Bianca Bouwhuis duikt op in Meerdijk

  1. Vinn

    Wel grappig maar er kan beter een keer een nichtje van Lorena voor de deur staan. Die heeft helemaal niemand (op Jef, laura en Lucas als vrienden na)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>