Nieuwe tune GTST klinkt ouderwets vertrouwd

gtst tune laura noudDe spectaculaire 5000ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden is ingeluid door de gloednieuwe tune van de soap. Of nieuw… het gewijzigde riedeltje schuift eerder op richting het origineel, terwijl de afgelopen jaren juist een flitsende (schreeuwerige?) tune te horen was. Mij bevalt de 2014-versie van de leader wel!

De tune is ingezongen door Jill Helena en Jaap Reesema. Laatstgenoemde heeft de klus gekregen omdat Jamai onvoldoende tijd had om zijn stem te lenen aan dit project. De eerste zin van het originele liedje is terug, de tweede zin slaat het duo over om meteen naar het refrein te gaan.

Niet alleen de muziek is veranderd, ook het fotoalbum is wat aangepast en voorzien van nieuwe foto’s. Wat mij betreft één van de meest geslaagde vernieuwingen van de GTST-tune ooit.

En die 5000ste aflevering… behoorlijk spannend! Drie hoofdrolspelers bebloed of misschien zelfs wel levensbedreigend gewond! Hoe dat gaat aflopen…?

Bekijk de nieuwe tune:

Zie ook:
- Ludo Sanders in het nauw in 5000ste GTST
- ‘Cliff 5000ste GTST beter dan parachutesprong’
- Dode zee decor van 5000ste GTST
- GTST: Jette van der Meij hoopt op terugkeer soapzoon Sil

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Nieuwe tune GTST klinkt ouderwets vertrouwd

  1. Daan

    Zeer geslaagd, vooral de duo foto van Sjors en Wiet en de foto van Bing zijn de meest mooie

      /   Reply  / 
  2. ik reageer ook ff...

    En Jamai had geen 10 minuten tijd om 2 zinnetjes in te zingen…?

      /   Reply  / 
  3. gtstfites

    Mooie foto’s ook en mooi gezongen eindelijk weer een duo die het zingt.

    p.s. Wie zit er toch op die stoel bij het einde van de uitzending op het 2e scherm?

      /   Reply  / 
  4. Tessa

    Nick

      /   Reply  / 
  5. Jolanda

    klopt tessa ik denk ook nick.

      /   Reply  / 
  6. Jody

    Klinkt incompleet… en waar is in hemelsnaam de aftiteling gebleven?

      /   Reply  / 
  7. Jolanda

    de aftiteling jody.

      /   Reply  / 
  8. Hafkamp4ever

    Ze heeft laten weten niet meer terug te willen keren in de serie, nooit meer zelfs. Dit was echter een opgeworpen rookgordijn. Martine’s laatste woorden waren: Hier zal je spijt van krijgen, Ludo. We zagen dameshanden, bovendien wordt Ludo een moord in de schoenen geschoven, hetzelfde wat ludo bij martine geflikt had. The bitch is back.

      /   Reply  / 
  9. Jolanda

    je zou wel eens gelijk kunnen hebben martine kan het zijn maar ook nick hij was niet dood tijdens de brand in 2012 want hij ging in de taxi weg helemaal verminkt maar het is nick of martine

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      Helemaal verbrand door zijn gestoorde zus Amy.

        /   Reply  / 
  10. Jolanda

    klopt maar hij leeft nog wel dus het kan nick ook zijn die in de stoel zat bij veltman op kantoor.

      /   Reply  / 
  11. Jolanda

    ik zeg het nog maar een keer ik vind de tune helemaal te gek het is net of ik de 1ste seisoen hoort is het zelfde tune toch alleen door andere duo het eerste duo uit 1990 is louis de vries en lisa boray was ook ooit op singel uit ik hoop dat deze ook op singel uit komt de tune 2014 p.s. vinden jullie het niet vervelend dat er steeds songs in voor komen in gtst ik wel ik kan vaak niet horen wat ze zeggen ik heb al een email gestuurd naar de redactie misschien dat ze er wat aan kunnen doen.

      /   Reply  / 
  12. peter

    vreselijke song …niet om aan te horen !!!!

      /   Reply  / 
  13. Jolanda

    ik ga vanaf volgende week maandag gtst op rtl lounge kijken die klote reclames ertussen het is gewoon te gek voor woorden en loop ook veel uit nee ik kijk gewoon op rtl lounge geen reclames en beginnen op tijd daar komt gtst om 19.30 de deel van de dag ervoor en 22.00 de gewone deel van de dag op rtl 4 ik denk dat jullie allemaal er ook zo over denkt met de klote reclames dat hoef voor mij niet.

      /   Reply  / 
  14. Jolanda.

    wat een blunder he wat in de televisier stond dat nina woensdag te zien was in gtst maar niks is waar nou staat er in dat ze niet te zien was in gtst ik denk zelf dat ze niet meer terug komt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>