Mart Smeets deze zomer toch weer met De Avondetappe

mart smeetsDe NOS komt deze zomer toch weer met De Avondetappe, meldt RTL Boulevard. De late night show rondom de Tour de France zal wederom door Mart Smeets worden gepresenteerd – en dat is best opmerkelijk. Al enkele jaren hangt de toekomst aan een zijden draadje door de omroepbezuinigingen. De NOS moet net als andere omroepen beknibbelen en heeft meer dan eens aangegeven keuzes te moeten maken. Maar vooralsnog blijft de omroep veel dure projecten allemaal aanhouden.

Zo heeft NOS-directeur Jan de Jong in het recente verleden gezegd dat de NOS zal moeten kiezen: of de Eredivisie, of de Champions League. Beide competities bij de NOS houden, zou te duur zijn. Toch is dat gebeurd. En nu blijft ook De Avondetappe, dat elke avond vanaf een andere lokatie in Frankrijk komt, op de buis. Overigens doet de NOS daar heel veel mensen een plezier mee; hartje zomer schurkt het praatprogramma moeiteloos tegen een miljoen kijkers aan.

Dat Mart Smeets bij de Tour de France zou worden ingezet, is overigens niet nieuw. De mastodont mocht deze winter weliswaar voor het eerst in vier decennia thuis blijven tijdens de Olympische Spelen, voor het wielerevenement doet de NOS een beroep op hem als freelancer.

Zie ook:
- Tour de France tot en met 2019 bij NOS
- Mart Smeets minder vrijblijvend in De Avondetappe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>