Boer Zoekt Vrouw is kijkers trekken nog niet verleerd

De Boer Zoekt Vrouw Special van gisteravond is meteen door 3.329.000 mensen bekeken, een ongekend hoog aantal. Het is daarmee met afstand het best bekeken programma van de week. Het derde seizoen scoorde vorig jaar al geregeld boven de 4 miljoen kijkers, naarmate de romances vorderden. De hoge score had meteen gevolgen voor de ‘doorkijk’ van Nederland 1.

De Reünie werd door bijna 2,6 miljoen mensen bekeken en de nieuwe comedy Suzanne en de Mannen boeide nog eens 1,5 miljoen mensen. Bizar trouwens, het is met afstand de slechtste comedy die ik in jaren heb gezien. Lelijk decor, vreemde vormgeving, slecht acteerwerk en bovenal niet grappig. Mij viel het vies tegen!

SBS 6 scoorde behoorlijk met het World Championship Darts, waar Barney in de finale stond. Er stemden ruim 1,4 miljoen mensen op de zender af. Datzelfde aantal bleef ongeveer hangen voor Undercover in Nederland.

RTL 4 moest het onderspit delven. Ik Wed Dat Ik Het Kan bleef steken op 812 duizend kijkers, Secret Millionaire Nederland kwam uit de startblokken met 959 duizend kijkers. Het blijkt dat deze aflevering al in oktober 2007 is opgenomen en uitgebreid stilstond bij De Voedselbank. Met alle respect: ik ben ondertussen wel een beetje Voedselbank-moe geworden…

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Boer Zoekt Vrouw is kijkers trekken nog niet verleerd

  1. Mart

    ja mij ook,maar had de voorspelling wel goed dat het een hit zou worden.:D

    Kijk zelf volgende week niet meer.

      /   Reply  / 
  2. Mart

    ja mij ook,maar had de voorspelling wel goed dat suzanne en de mannen een hit zou worden.:D

    Kijk zelf volgende week niet meer.

      /   Reply  / 
  3. Mart

    Trouwens vreemde keus van rtl om getild door Sander janson te laten presenteren. Bij Nl vertrekt vond ik hem ook niet altijd de sterkste schakel. Sylvana Simons was denk een betere keus geweest, of anders Irene Moors.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Haye van der Heyden: Suzanne en de Mannen niet goed | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>