RTL kiest Sander Janson voor nieuwe consumentenshow Getild

In maart komt RTL 4 met het nieuwe consumentenprogramma Getild, waarin gedupeerde consumenten aan de bel kunnen trekken. Of, zoals de zender het zelf omschrijft, ‘een magazine over geschonden vertrouwen, (internet)oplichting, fraude, flessentrekkerij en preventie’. Opvallend is de keuze voor de presentator: Sander Janson, die daarmee zijn eerste grote programma heeft te pakken.

Janson was al te zien als een soort aangever in verschillende RTL-programma’s, bijvoorbeeld Weekend Miljonairs. Ook was hij deze zomer te zien in NL Vertrekt.

Zelf had ik voor de presentatie gegokt op Chazia Mourali of John van den Heuvel. Maar het is dus Sander geworden. Bij zijn eerdere programma’s is hij mij niet opgevallen als een groot talent. Eens zien of hij dit programma wel kan dragen.

Zie ook:
- RTL 4 niet Betrapt, wel Getild

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “RTL kiest Sander Janson voor nieuwe consumentenshow Getild

  1. JB

    John zit bij SBS en doet daar Da’s je goed recht..

      /   Reply  / 
  2. Valpa

    Niet heel flauw.. maar Campinglife is ook niet mis. Ik vind hem wel een goede presentator!

      /   Reply  / 
  3. Mart

    @ Herman: inderdaad een vreemde keus. Toen ik gisterochtend de site bekeek dahc tik dat ze een verkeerde foto geplaatst hadden totdat ik de omroep gisteravond op tv zag. Maar AUB geen chazia dat is gewoon over en uit bij rtl. Zwakste schakel was ze geknipt voor maar de rest absoluut niet, die past gewoon niet meer bij de zender. Zoals al eerder vermeld op deze site lijkt mij Sylvana simons een betere keus of Irene moors. John was erg goede keus geweest maargoed die zit al bij sbs6.

      /   Reply  / 
  4. Mart

    Op welke dag zal het komen. Zie dat het vanaf maart is dus het meest logische lijkt mij als opvolger van bestemming bereikt op de donderdag 20.30 en dan help mijn man is klusser naar de dinsdagavond (oh probleem daar zit al uitstel van executie)maar misschien komt het op de plek van camping life je weet maar niet. Het lijkt mij niet zo’n geweldig programma dus ik zou het eens proberen op de woendagavond samen met dat programma van Sonja Bakker. Jammer trouwens dat die themaavonden toch weer wat vervagen met zoveel hulp programma’s. Heb je straks:
    - uitstel van executie
    - Sonja Bakker
    - Getild
    - en help mijn man is klusser

      /   Reply  / 
  5. martin

    moet eens een programma doen over de kaartje,s voor een concertdie kan kopen via internet bv notp in rotterdam te koop vanaf 18 euro aan de kassa
    op internet 90 euro
    dus je wordt echt getild dus

      /   Reply  / 
  6. Lv.d.Meulen

    Durft RTL/GETILD dit ok naar buiten brengen?
    Zie http://www.dedoorzetter.nl
    klik op link 76 VIDEO
    klik ook op link 54 OPLICHTERS
    BELONING 100.000 EURO ZIE VIDEO LINK 76
    MVG LOLKE 0519-241051

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>