Ivo Niehe ziet geen bedreiging in Peter van der Vorst

Door velen wordt Peter van der Vorst gezien als de officieuze opvolger van Ivo Niehe. Door programma’s als Pulse en Van der Vorst Ziet Sterren. Ivo Niehe reageert in Veronica Magazine op de vergelijking. “Ik vind dat hij nog veel beter moet worden, maar dat vindt hij zelf ook. Ik doe natuurlijk wel de Spanjaarden, de Italianen en de Fransen en hij niet. Bij Engels houdt het wel op, dus we hebben ons eigen unieke gebied, zitten niet in elkaars vaarwater. Bovendien proberen wij met de TV Show de horizon te verleggen.”

Hij vervolgt: “Er zijn in Nederland maar zo’n tien, twaalf gasten met wie je echt scoort: Paul de Leeuw, Frans Bauer, die afvalgoeroe… Het speuren naar bijzondere verhalen is onze grote kracht aan het worden.”

Dan is er nog dat andere interviewprogramma met sterren, Villa Felderhof. Ivo: “Het mooie van de Tros is de totale vrijheid. In de 35 jaar dat ik er werk, is mij nog nooit gevraagd wie ik te gast heb in mijn programma. Terwijl Rik Felderhof een lijstje bij de NCRV moet inleveren met de gasten die hij wil uitnodigen in zijn villa. De helft valt dan af.”

Zie ook:
- Ivo Niehe op vertrouwde voet door in Tros TV Show
- Van der Vorst ziet Sterren geen Tros TV Show
- Ivo Niehe weer terug op oude honk

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Ivo Niehe ziet geen bedreiging in Peter van der Vorst

  1. Robert

    Dat Niehe zijn talen spreekt, zal hem best helpen (maar hij doet hier alsof mensen die alleen Engels spreken nergens komen, dat is natuurlijk onzin).Grote sterren zitten voornamelijk te wachten op jaknikkers en daar ligt meteen de grootste troef van Niehe, de meest kritiek- en inhoudsloze interviewer op televisie. Datzelfde geldt ook wel voor die Felderhof). Niehe’s vermogen grote ego’s te masseren helpt hem al die gasten in zijn programma te krijgen.
    Wat mij bij de TV-show nog meer irriteert dan Niehe’s geslijm, is het over-illustratieve: als hij in gesprek is met iemand die bijvoorbeeld iets over zijn vrouw zegt, dat er dan vervolgens meteen een foto van die vrouw in beeld komt. Ik krijg dan een beetje het gevoel dat ik naar het Klokhuis zit te kijken.
    Dat programma van Peter van der Vorst heb ik nog nooit gezien, kan ik dus niets over zeggen.

      /   Reply  / 
  2. Captain Jack Sparrow

    Wat een arrogant ventje. De enige reden dat hij goed scoort is omdat al die bejaarden in slaap van terwijl de TV nog op Nederland 1 staat.

      /   Reply  / 
  3. Deborah

    Noemde Robert Jensen hem niet ‘Ivo Nihil’?
    Zelfs als het Jensen was, blijft het een leuke opmerking, in dat geval wel een typisch geval van de pot verwijt de ketel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>