Sonja Bakker toch terug met SOS Sonja

SOS Sonja komt toch terug bij RTL 4. De dieetgoeroe gaf in september nog aan zo overwerkt te zijn dat ze de stekker trok uit haar bedrijf – en dus ook de nevenactiviteiten. Maar in De Telegraaf vertelt Sonja nu te werken aan een nieuwe serie, die in september op de buis komt bij RTL 4. “Ik voel dat ik langzamerhand weer de oude begin te worden; Sonja, die enthousiast, spontaan en graag onder de mensen is. Ik ben blij dat ik weer voor tv mensen ga helpen met afvallen.”

Bakker is niet bang nu weer overwerkt te raken. “Ik heb het nu namelijk beter geregeld: dertig draaidagen in bijna een half jaar tijd. De vorige keer was dat anders: dertig draaidagen binnen twee maanden. Daarbij werkte ik toen ook nog eens aan twee boeken én mijn magazine. Dat was te veel van het goede.”

Zie ook:
- SOS Sonja na één seizoen alweer gestopt
- Sonja Bakker sonjabakkert nog even door in SOS Sonja
- Niet SBS maar RTL aan de haal met nieuwe show Sonja Bakker

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sonja Bakker toch terug met SOS Sonja

  1. Martijn

    Vond het geen verkeerd programma op de woensdagavond.Goed dat er een nieuwe reeks komt.Benieuwd of Kas daar wel weer als voice-over fungeert, of is die echt weg bij rtl?

      /   Reply  / 
  2. michel

    Waarom toch

      /   Reply  / 
  3. Den

    Leuk, vind haar wel een sympathieke persoonlijkheid!

      /   Reply  / 
  4. Tim20

    Ze zei laatst nog dat haar ‘hype’ voorbij was en dat ze een geruime tijd afstand zou nemen van het in de spotlight staan.
    En nu dit!
    neeeeeeeee :(
    het spijt me ontzettend, maar als ik haar stem hoor denk ik altijd dat ik op de markt loop.

      /   Reply  / 
  5. Kees

    Dat wordt weer kijken naar volgevreten huisvrouwen in een joggingbroek met een geverfd kapsel waarvan manlief zich steeds bij zichzelf vraagt waarom hij haar vroeger zo’n lekker ding vond. Nee, dank je. Ik zap vrolijk door.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>