Nieuw duo Dyanne Beekman en Robert ten Brink in actie

Wie had dat kunnen denken; Robert ten Brink en Dyanne Beekman een tv-duo? Ik dacht echt dat Dyanne buitenspel zou staan bij RTL na de tegenvallende scores voor haar modeprogramma Wat Je Ziet Ben Je Zelf, maar ze krijgt dus nog een kans met Robert. Samen proberen ze vastgelopen relaties uit de sleur te trekken. Robert heeft zijn inbreng als de zelfbenoemde Dr Love terwijl Dyanne de uiterlijke makeover voor haar rekening neemt. Het oog wil ook wat.

In de eerste aflevering staan Wendy (37) en Edgar (39) uit Velp centraal. Op het eerste gezicht lijkt hun relatie ideaal. Ze zijn al 19 jaar samen, hebben het financieel goed en vormen met hun twee kinderen het perfecte gezinnetje. Maar schijn bedriegt en achter de facade van een happy family schuilt een stormachtige relatie. Natuurlijk kent iedere relatie pieken en dalen, maar bij Wendy en Edgar loopt het de spuigaten uit. Vorig jaar woonde Edgar zelfs een paar maanden ergens anders.

Wendy schreef een brief waarin ze vertelt dat hun liefde is bedekt met een dikke laag stof. De vonk moet terug en Robert en Dyanne gaan aan de slag. De week die Wendy en Edgar gescheiden van elkaar doorbrengen gaat hen niet in de koude kleren zitten. De confrontatie met zichzelf en de rol die ze spelen in hun steeds slechter wordende relatie valt hen zwaar.

Tegelijkertijd gaan ze, ieder voor zich, inzien hoe ze de liefde die er in de verte nog is kunnen benutten. Er moet een eind komen aan verwijten, Wendy moet leren loslaten en Edgar realiseert zich dat hij er op cruciale momenten niet is geweest.

Look of Love is één van de vele coachingprogramma’s van RTL 4. Naar verluidt is er de nodige chemie ontstaan tussen Robert en Dyanne tijdens de opnames, dus dat zou plezierig moeten zijn om naar te kijken.

Look of Love, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Robert ten Brink en Dyanne Beekman nieuw tv-duo
- Dyanne Beekman legt werk voor RTL 4 alweer neer
- Robert ten Brink tekent nieuw contract bij RTL

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuw duo Dyanne Beekman en Robert ten Brink in actie

  1. Laila

    Nou, ben benieuwd! Ik hoop maar dat de tv het blijft doen vanavond! XD

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Naar verluidt is er de nodige chemie ontstaan tussen Robert en Dyanne tijdens de opnames, dus dat zou plezierig moeten zijn om naar te kijken.
    Klinkt niet erg enthousiast Herman. Ik geef dit programma zeker een kans, al wordt het wel via rtlgemist waarschijnlijk.

      /   Reply  / 
  3. right

    Goed dat ik dit bericht op tijd zie, ik vroeg me al af wanneer dat nieuwe programma met Dyanne Beekman nou te zien zou zijn.

    Ik kijk dus iig.

    Passion For Fashion mag van mij eigenlijk ook terugkomen!

      /   Reply  / 
  4. Laila

    Nou, het heeft mij niet kunnen bekoren! Eerlijk gezegd heb ik het ook wel een beetje gehad met huilende partners m/v!

      /   Reply  / 
    1. janna

      Ik vind het een slap aftreksel van 10 jaar jonger in 10 dagen, mij kon het niet boeien tot het eind.

        /   Reply  / 
  5. Joanie van der Sande

    Ik heb vanavond naar de eerste aflevering gekeken en ik heb sterk het gevoel dat het stel hier geen open kaart speelt. Het zou mij niks verbazen als hij vreemd is gegaan en dat dat de reden is geweest dat hij het huis heeft verlaten en dat zij samen hebben afgesproken het er niet meer over te hebben. Waarom zou ze hem anders haten ? Dat je hem van alles kwalijk neemt dat hij jou en de kinderen verwaarloost, snap ik, maar haten ? Ik denk dat er meer aan de hand is. ben benieuwd of er meer mensen dit idee hebben ….
    Misschien verbeeld ik het me, maar ik denk van niet !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>