RTL-show Stiefgezinnen met Robert ten Brink uitgesteld

RTL komt voorlopig toch niet met een programma over ‘samengestelde gezinnen’ of stiefgezinnen. Twee maanden terug is een kandidatenoproep gedaan voor een show waarin werd gezocht naar dergelijke gezinnen waar alles niet even soepel verloopt. Het was de bedoeling om Robert ten Brink met deskundige hulp langs te laten komen om alles weer in rechte banen te leiden. Maar het programma is uitgesteld.

Het Parool bericht: “Tachtig tot negentig probleemfamilies hebben zich aangemed, maar dat is volgens producent IdTV niet genoeg om op korte termijn ‘kwalitatief goede cases’ te verzorgen.”

RTL brengt doordeweeks veel van dergelijke programma’s uit het zogeheten coaching-tv genre. Denk daarbij aan SOS Sonja, Help Mijn Man Kan Niet Klussen, Bonje met de Buren, Herrie in het Hotel of Uitstel van Executie.

Overigens is Robert ten Brink voorlopig druk genoeg bij RTL. In het najaar komt er een nieuwe serie van Het Zesde Zintuig – Plaats Delict en mag Robert de grote weekendshow Holland’s Got Talent voor zijn rekening nemen. Volgende week woensdag is Ten Brink te zien met het nieuwe programma Onmogelijke Liefdes, waarin hij ‘Romeo & Julia-relaties’ onder de loep neemt.

Zie ook:
- RTL 4 coacht straks ook bij gescheiden gezinnen
- Robert ten Brink en Patricia Paay doen Holland’s Got Talent
- Het Zesde Zintuig – Plaats Delict komt weer terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>