Bende bij de Beesten op RTL 4; Animal Crackers?

RTL 4 introduceert vanavond een nieuw zomerprogramma: Bende bij de Beesten. Hierin wordt bestaand beeldmateriaal van dieren voorzien van grappige stemmetjes en commentaar van enkele RTL-gezichten. Klinkt als André van Duins Animal Crackers, niet?

De stemmen van enkele tv-persoonlijkheden keren geregeld terug in de serie, want ook bij een talentenjacht in het dierenrijk kan de stem van Jeroen Nieuwenhuize niet ontbreken. Een krabbenrace is ook pas compleet als het commentaar verzorgd wordt door niemand minder dan Olav Mol.

Bende Bij De Beesten is een Nederlandse bewerking van het succesvol BBC-programma Walk On The Wild Side en heeft wekelijks een Nederlandse cabaretier als special guest.

Bende bij de Beesten, 20.00 uur, RTL 4

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Bende bij de Beesten op RTL 4; Animal Crackers?

  1. Zo

    Dit moet leuk zijn…maar of het gaat scoren?

      /   Reply  / 
  2. mark

    Heb dit programma gezien, had er echt zin in. maar JEZUS wat ontzettend slecht. André van Duin deed dit toch echt 100x beter, wat een slap aftreksen.
    Sneu gewoon.

      /   Reply  / 
  3. Lia

    Ik had hier erg naar uitgekeken, want nog steeds lach ik mij een ongeluk bij de Animal Crackers van André van Duin. Ik kan ze niet vaak genoeg zien. En ik had gehoord dat hij met een nieuwe serie bezig is. Ik hoopte dat dit die nieuwe serie zou zijn. Niet dus.

    En wat is dit ongelofelijk, onbegrijpelijk slecht, en dat is nog maar heel zwak uitgedrukt. De teksten zijn werkelijk om te janken, en dan bedoel ik dus NIET van het lachen!! De stemmetjes zijn zo mogelijk nog erger, en voor de bijdrage van Willibrord Frequin heb ik helemaal geen woorden meer over. Hij wist blijkbaar niet eens wat de bedoeling was. Had hem desnoods dan maar alleen 25 keer Henk! laten roepen.
    Doe Nederland een plezier, gooi deze hele serie meteen in de vuilnisbak, laat de tekstschrijvers voortaan alleen nog maar koffie rondbrengen, laat de stemmetjes nog slechts toe bij wasmiddelenreclames, en laat WF waar hij 40 jaar geleden al had moeten zitten en blijven zitten, thuis op de bank.
    Wacht gewoon tot André van Duin klaar is met zijn werk. Humor moet je aan een professional overlaten.

      /   Reply  / 
    1. ramon

      Ik dacht zal ik er wat over typen, is het allemaal gezegd. Dus niks meer aan toe te voegen.

        /   Reply  / 
      1. Rick

        Ik sluit mij geheel aan bij het comment van Lia.

          /   Reply  / 
    2. Marc

      Je dacht dat dit de nieuwe serie zou zijn? Hallo!!! Van Duin zit alweer een poosje bij de TROS hoor, dit is van RTL4. Ze wisten gewoon dat van Duin alweer een poosje bezig is, hij wilde eerst Dik Voormekaar doen en daarna Animal Crackers dus probeerde RTL met slechte namaak te scoren voor van Duin ook maar was begonnen bij de TROS.

        /   Reply  / 
  4. Tim

    Dit programma had misschien leuk kunnen toen er nog geen animal crackers bestond.
    Ik heb nog nooit zo’n slecht en triest programma gezien als dit.
    Ik wacht wel op de nieuwe animal crackers en ik hoop dat ze in plaats van bende bij de beesten de herhalingen van animal crackers programmeren.

      /   Reply  / 
  5. Paul Rijlaarsdam

    Met het geluid uit vond ik het programma nog best te behappen. Maar idd, zodra de volumeknop omhoog ging.. wat een verschrikking! Wachten maar op de real one: Animal Crackers, waar zoveel meer tijd en bezieling in gestopt wordt. Ik heb ooit gehoord dat André van Duin uren en uren aan materiaal aan het filmen is in dierentuinen, op zoek naar dat ene bruikbare stukje. Bij dit verschrikkelijke rtl-programma werd er gewoon over een stukje natuurfilm heen gesproken. Op een gegeven moment hebben we het geluid weer uit gedaan en zelf de beesten van commentaar voorzien. Dat was overigens nog wel grappig. Wellicht een leuke suggestie voor volgende week? Geluid uit, en zelf meedoen!

      /   Reply  / 
  6. Petra

    Ik vond sommige stukjes wel grappig maar verder was het niet om aan te zien. Vooral Willibrord was echt bar slecht. Wist hij wel wat de bedoeling was? Hij zat gewoon een stukje tekst op te lezen en niet op de goede manier.

      /   Reply  / 
  7. Johnny

    Ik moet mij helaas bij de rest aansluiten, dit slaat nergens op. Veel te goedkoop in elkaar gezet, de stemmen kloppen niet bij de beelden, en de herhaling van de fragmenten hey henk heey henk…..om gek van te worden :( één keer is leuk maar dan is de grap er wel af.

    Wachten op André van Duin dus…….

      /   Reply  / 
  8. loeke

    Wat een tenenkrommend slecht programma, heb niet moeten lachen, nog geen glimlach. Wie dacht er in hemelsnaam dat dit grappig was, dit had ik niet verwacht bij rtl, vind het eerder een programma voor sbs.

      /   Reply  / 
  9. Saskia

    Ik kan me geheel bij de vorige commentaren aansluiten.
    Het leeft helemaal niet het is gewoon super saai.
    Intonaties zijn er niet en zo`n slechte tekst.
    Jammer want de opnamens zijn wel superleuk

      /   Reply  / 
  10. Jaap aap

    Het is zo slecht dat het zelf leuk is om te kijken.
    Miscchien sccort het testbeeld beter.
    Stop ajb met uitzenden.

      /   Reply  / 
  11. Jochem!!

    Whoaw!!!
    Heb net 5 minuten gekeken en wat was dat slecht zeg!! De teksten passen totaal niet bij de beelden en zijn alles behalve grappig en vooral heel voorspelbaar.
    Ook ik wacht op the real thing van André!

      /   Reply  / 
  12. jasper

    hoi ik heb de sierie ook gezien en dacht wat jammer andre van duin doet er te minste nog leuke geluidseffekte bij en deze sierie gebruikt veeeeeeel de zelfde beelde avetoe wel grappieg maar zij tegen mijn vader andre van duin is beter en ik ben ook wel een grooten fan van andre van duin en heb Animal Crackers ook op dvd

      /   Reply  / 
  13. Pingback: André bokst op tegen eigen legende: Animal Crackers | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>