SBS 6 weigert shop-programma Martijn van den Bergh

SBS 6 zal Cappuccinotijd met Martijn van den Bergh toch niet uitzenden. Dat meldt een woordvoerder van SBS aan Zappen.blog.nl. De gevallen belspel-presentator vertelde in De Telegraaf vanmorgen dat Cappuccinotijd, een home-shopping-programma, vanaf maandag uitgezonden zal worden op de zender.

De verklaring van SBS luidt: “Tommy Teleshopping is een externe partij die bij SBS zendtijd inkoopt. Deze partij was op zoek naar een nieuwe vorm om hun producten aan te prijzen. Hiervoor is een pilot opgenomen met Martijn van den Bergh. Het zendermanagement van SBS 6 is niet op de hoogte gebracht van dit initiatief. Wij waren dan ook onaangenaam verrast om dit vanochtend in de Telegraaf terug te lezen. Inmiddels heeft SBS het bedrijf Tommy Teleshopping laten weten dat wij het programma in deze vorm niet uit zullen zenden.”

Zie ook:
- Martijn van den Bergh maakt Cappuccinotijd voor SBS 6

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS 6 weigert shop-programma Martijn van den Bergh

  1. Lobstar

    HA! Brilliant.

      /   Reply  / 
  2. rtd

    goed zo dat het er niet komt..
    zowiso kansloze titel… lijkt te veel op koffietijd ( krijg je die discussie weer ) en home shopping is er tog al TE veel..

      /   Reply  / 
  3. NDK

    Inderdaad, SBS boycot Martijn.. goed zo, irritant persoon.

      /   Reply  / 
  4. Martijn

    En de volgende klap voor deze mafkees

      /   Reply  / 
  5. rat

    Laten we allen stoppen met het reageren op deze rat.
    Deze rat geniet van alle publiciteit rond zijn rattenpersoontje. Dus ook de negatieve publiciteit. Bah vies misselijkmakend ventje

      /   Reply  / 
  6. Zo

    Hij heeft gewoon een irritant uiterlijk. misschien leuk voor achter de schermen maar met zo’n gezicht op de buis koopt niemand je rotzooi.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>